Egy éve vagyunka férjemmel együtt. Mikor bemutatott a szüleinek minden rendben ment úgy láttam elfogadtak. Tudni kell hogy elöttem a férjemnek volt egy hosszú kapcsolata amiből egy gyermek született. A volt csaját elméletileg utálták. Nagyon lusta rossz modorú és ez mellett a mocsokban éltek mert sosem takarított.. De tényleg sosem a férjem munka után pakolt mosogatott, inditotta a mosógépet. Gyűrött ruhákba járt a férjem pedig a munkájában ez nem célszerű mert vezető beosztású. Tehát a férjem boldogtalan volt mert ezmelett nem is szerette már a párját. Ennyit dióhéjban a párjáról. Anyósékkal addig minden rendben volt amíg be nem jelentettük a házasságunkat. Az én anyósom egyből kifakadt hogy hát az exének is meg kérte a kezét és az hogy volt? Ezzel foglalkozott illetve nagyon ellenezte. Nem vagyunk már gyerekek hiszen közel a 40 felnöttünk már ez nem fellángolás. Ezzel nem is lett volna baj ha elmondja a véleményét. Csak az bánt hogy amikor igazán kellett volna hogy bele szóljon a fia életébe, miért nem tette? 7 évig nem volt unoka amiért hallgatni kellett volna. A fia boldogtalanságát hallgatólagosan támogatta de amikor végre boldog azt támadta. Ami a valódi gond hogy bejár anyósomékhoz az ex és úgy csinál mintha ez még az ő családja lenne. Bemegy címszóval hogy ment a gyerekért, szépen leül jópofizik vacsorázik. Engem nagyon zavar meg szerintem nagyon gáz. Oké hogy van unoka de ez nem jogosítja fel hogy bemenjen és úgy csináljon mintha semmi nem változott volna. Szólt neki a párom de nem érdekli. Anyósom pedig nem akar neki szólni pedig elvileg zavarja hogy bepofátlankodik. Én nem akarok addig menni amíg az a nő bejár. A férjemnek sem egyszerű hisz már hónapok óta nem voltam. Tervezzük a babát de így én akkor sem akarok menni ha gyerekünk lesz. Ti mit tennétek a helyembe? Nehéz ez a helyzet.
Mekkora egy szexista állat vagy kérdező, megérdemled a sorsod, barom!
2018. jún. 4. 17:25
12/23 anonim válasza:
Juj-jujj! A kérdező nem a gonosz lusta exet szidó válaszokat kapott és már személyeskedik is! Fedezékbe emberek!
2018. jún. 4. 17:26
13/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A normális Férfiak nevében - nőként - kikérem magamnak az iménti hozzászólásodat.
Senkinek sem esik le a karikagyűrű az ujjáról a házimunkától, sem férfinak, sem nőnek.
A férjemet távolról sem lehetne papucsnak nevezni, de rengeteg házimunkát elvégez, hogy tehermentesítsen.Hisz lehet, hogy ő 10 órában dolgozik, de én 12. Én dolgozok hétvégén is sokszor. Többszörösét keresem annak, amit ő, és szó nélkül segítségemre van abban, hogy tudjam végezni a munkám, hiszen az ő élete minősége is ettől függ. Szóval nem papucs, egyszerűen csak egy okos, felnőtt férfi. Fontos neki az együtt töltött kevéske idő. Nem bírná elnézni, fogy ilyen időbeosztás mellett még otthon is robotolok, és kiszolgálom.
Hasonlo flegma kérdező,szerintem ez is te vagy,sokadik provokativ kamu.
2018. jún. 4. 17:33
16/23 anonim válasza:
Nem vagyok elkényeztetett p.a,16 éves korom ota dolgozom,a férjem kiveszi a részét a munkábol,mert a társa vagyok,nem a bejárónője és ágybetétje,ja és nőként én viszek haza több pénzt,jöhet a szidalmazásod h a konyhában lenne a helyem,megérdemled a sorsodat..
2018. jún. 4. 17:36
17/23 anonim válasza:
Anyósod azt enged be az otthonába, akit akar, neked ebbe nincs beleszólásod, sőt még a párodnak sem.
Ha anyóst valóban zavarja, majd ő szól neki.
Ha te emiatt nem mész oda, az a te döntésed.
A babatervezéssel várnék a helyedben, míg nem tudod megfelelően a helyére tenni magadban a dolgokat. A te babádnak az a gyermek ugyanis a féltestvére lesz, és nyilvánvalóan találkozni fognak.
2018. jún. 4. 21:16
18/23 anonim válasza:
A kérdezőt letiltották,ideje volt,sokadik kamu kérdést irta ki,aztán trágár stilusban neki esett a válaszolóknak...
2018. jún. 4. 21:43
19/23 anonim válasza:
Na, szóval hol is kezdjem!
Persze, zavaró, hogy egy ex bejár anyósékhoz, de az ők házuk, azt fogadnak akit akarnak. De ebben az esetben nem csak egy exről van szó, hanem az unokájuk édesanyjáról. Szerintem semmi rossz nincs benne! Mit tennék a helyedben? Nem jöttem volna össze olyan pasival akinek gyereke van. Ha tetszik, ha nem a gyerek mindig össze fogja őket kötni.
2018. jún. 4. 22:25
20/23 anonim válasza:
A "Férjem nem beszél hozzám"-os nem ugyanaz a kiíró, ő megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!