Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Menjek e anyósomhoz ezek után?

Menjek e anyósomhoz ezek után?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunka férjemmel együtt. Mikor bemutatott a szüleinek minden rendben ment úgy láttam elfogadtak. Tudni kell hogy elöttem a férjemnek volt egy hosszú kapcsolata amiből egy gyermek született. A volt csaját elméletileg utálták. Nagyon lusta rossz modorú és ez mellett a mocsokban éltek mert sosem takarított.. De tényleg sosem a férjem munka után pakolt mosogatott, inditotta a mosógépet. Gyűrött ruhákba járt a férjem pedig a munkájában ez nem célszerű mert vezető beosztású. Tehát a férjem boldogtalan volt mert ezmelett nem is szerette már a párját. Ennyit dióhéjban a párjáról. Anyósékkal addig minden rendben volt amíg be nem jelentettük a házasságunkat. Az én anyósom egyből kifakadt hogy hát az exének is meg kérte a kezét és az hogy volt? Ezzel foglalkozott illetve nagyon ellenezte. Nem vagyunk már gyerekek hiszen közel a 40 felnöttünk már ez nem fellángolás. Ezzel nem is lett volna baj ha elmondja a véleményét. Csak az bánt hogy amikor igazán kellett volna hogy bele szóljon a fia életébe, miért nem tette? 7 évig nem volt unoka amiért hallgatni kellett volna. A fia boldogtalanságát hallgatólagosan támogatta de amikor végre boldog azt támadta. Ami a valódi gond hogy bejár anyósomékhoz az ex és úgy csinál mintha ez még az ő családja lenne. Bemegy címszóval hogy ment a gyerekért, szépen leül jópofizik vacsorázik. Engem nagyon zavar meg szerintem nagyon gáz. Oké hogy van unoka de ez nem jogosítja fel hogy bemenjen és úgy csináljon mintha semmi nem változott volna. Szólt neki a párom de nem érdekli. Anyósom pedig nem akar neki szólni pedig elvileg zavarja hogy bepofátlankodik. Én nem akarok addig menni amíg az a nő bejár. A férjemnek sem egyszerű hisz már hónapok óta nem voltam. Tervezzük a babát de így én akkor sem akarok menni ha gyerekünk lesz. Ti mit tennétek a helyembe? Nehéz ez a helyzet.
2018. jún. 4. 16:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Három letiltott kérdes,ezek ugyan azok voltak,privátba megirta h fogja megölni az apját,és mindennek elhordott,azonnal jeleztem a modiknak,ahogy látom cselekedtek.. Másoknak is irt,privátban,van akit megfenyegetett h megkeresi is megöli,beteg emberek vannak,kéne ide egy szürő vagy vmi. :O :(

2018. jún. 5. 00:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Gyűrött ruhákba járt a férjem pedig a munkájában ez nem célszerű mert vezető beosztású. "

"a mocsokban éltek mert sosem takarított.. De tényleg sosem a férjem munka után pakolt mosogatott, inditotta a mosógépet. "

A vezető beosztású palid egy lusta disznó, aki képtelen a saját ruháját kivasalni, és az aktuális csaját hívja igénytelennek, amiért ő jár gyűrött ruhákban.

Hát gratulálok.

És ez a vezető beosztású nem tudja megoldani azt, hogy ne töltsön időt az exével, és te meg nem mész anyósodhoz, mert ... csak?

Nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak, így, egy év után. De ne aggódj: a férjed talál majd csajt, aki kivasalja a gatyáit.

2018. jún. 5. 15:17
 23/23 anonim ***** válasza:
Előző nincs kapcsolat,a kérdező beteg,ezért tiltottak,többeket is megfenyegetett itt,hol 14 18 hol huszon éves nőnek,hol kétségbeesett apának adta ki magát,csak aki a gyakorin sokat pörög felismeri a hasonlatokat,főleg ha rá is ir a kérdesek alol,fenyegetve,össze vissza tárgárkodva,és lám ugy az a nick,hol 14 éves kislányként irt nekem,utána meg 18 feletti nőként aki épp az apját akarja kinyirni,meg engem is megfenyegetett. Aztán még két profilbol irt,de ő is ő volt... Komolyan h itt nincs egy szürő a pszichopatákra,és h csak egy fiok lehessen.
2018. jún. 5. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!