Jól teszem amit teszek vagy nem? Sem én sem a lányom nem megyünk anyósomhoz.
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kislányom és én már több mint egy éve nem voltunk anyósomnál. Én úgy vagyok vele ha őt nem érdekli a lányunk engem miért érdekelne ő. Sok apróság van ami miatt megharagudtam rá. Volt anyák napi fényképezkedés az oviban kérdeztük tőle, hogy szeretne e képet mire azt mondta nem kell mert így is van sok képe a kislányról. Kb 10 darab van neki. Nem is lenne baj ha a többi unokáról is ennyi lenne de persze nem. Aztán jött az ovis ballagás egy szál virágot nem adott de azt azért részletesen ecsetelte mennyi pénzt költött a másik ballagáson amire ment/oké az középsulis ballagás volt nem óvodai/. Aztán idén a kislányom születésnapját simán elfelejtette. 3-4 nap múlva jött el és lökött be egy kis csomagot mondván neki nem volt pénze. Na igen de 3 nappal azelőtt ő szülinapi zsúrra ment. A dédiék meglepték a kislányomat névnapján egy új kerékpárral mire ő dobott 3000 forintot mondván ő is segített megvenni a bicajt. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat csinál. Nehogy azt higgyétek nekem az kell, hogy pénzzel tömje a lányomat mert ő a saját szájával mondta, hogy nem akar semmit venni mert tudja hogy mindene megvan az unokájának. Illetve sokszor volt olyan hogy a férjem ment neki segíteni egy másik rokonnal . Annak a gyerekeinek küldött egy szatyor édességet az enyém 200 forintot nem érdemelt meg. Mit gondoltok ezek után jól teszem hogy nem megyünk. Vagy nem? elnézést hogy hosszú lett.2019. jún. 19. 08:54
11/12 anonim válasza:
Nalunk detto ugyanez van, mint a kerdezonel. Csak ugye nincs masik par nagyszulo. Sajnos a szuleim meghaltak. Dedi sincs semelyik reszrol. En ugy oldom meg, mint az egyik valaszolo. En nem megyek, csak ha nagyon muszaj( ertsd karacsony... Stb), viszont a parom mehet a gyerekkel. En nem akadályozom a nagyszuloi kapcsolatot, bar ugyse lesz belole tul sok minden. Másik unokat jobban szereti, pedig anyosnak csak fiai vannak.. Szoval nem lányának a gyereke... Bar igaz, h sogornom jol kihasznalja meg szédíti anyost... Ezzel amugy tisztába is van, csak az unokak... Lanyok.. Nekunk meg fiunk van🤷♀️
12/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt egy ilyen kicsi gyerekkel csinálni úgy, hogy a gyerek is észrevegye, tök gáz. Mármint hogy anyósod csinálja. Nyilván a gyerek is észrevesz dolgokat. Annyira megváltoztatni nem tudod, de mondjuk a születésnapján azért megköszönthette volna.
Nekem az egyik nagyapám volt, és maradt ilyen távolságra tőlem, azok a nagyszüleim elváltak, de megjegyzéseket ez a nagyapám már csak felnőtt koromban tett. Gyerekkoromban egyszerűen alig láttam. A másik háromtól megkaptam mindent, sőt még többet is.
Szerintem jól gondolod, viszont akkor te se bosszankodjál rajta. A gyereknek legyen jó, ne lásson konfliktust, aztán ennyi. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!