Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túlzás, hogy ezek után nem...

Túlzás, hogy ezek után nem megyünk többet?

Figyelt kérdés

Apósom felpofozta a másfél éves fiamat, mert nem tudott tőle tvzni, kisfiam játék közben beszélt és emiatt kapott egy akkora pofont, hogy láttam a tenyér lenyomatot az arcán!

A nappaliban voltak, a fiam egy játszószőnyegen, a férjem, anyósom és én pedig a szomszéd szobában éppen régebbi játékokat néztünk át. A fiam azonnal ordítani kezdett és keservesen sírt, após meg le se xarta, nézte a tv-t tovább. Férjem és én is nagyon kikeltünk msgunkból, és kijelentettem, hogy többet nem megyünk, továbbá ők se jöjjenek!

Após azóta se jelentkezett, férjem viszont visszakozik, hogy adjunk még egy esélyt.

Ki mit tenne ilyen esetben?

2020. máj. 18. 08:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
83%
A férjed nyilván nem tiltanám, menjen nyugodtan, látogassa az apját, ő döntése. De hogy a gyereket többet nem vihetné a közelébe, az is biztos. Karácsonykor, szülinapkor sem. Nem érdekelne, nincs második esély, aki egy ilyen pici gyereket meg tud ütni, az nem érdemel második esélyt.
2020. máj. 18. 11:55
 32/43 anonim ***** válasza:
92%

A ferjed elengedtetné. Meg akar neki felelni, pont azert, mert az meg loki el magatol. De az fura, hogy nem telt be a pohar. Engem apam 2 hónapja tört meg...akkor jottem ra, hogy en eroltettem mindent csak, o meg mint egy idegen, o se beszel velunk tesómmal

Csak kínnal...

2020. máj. 18. 12:06
 33/43 anonim ***** válasza:
18%
Hogy mit tennek? Birosag es aut a keves nagyszuloi lathatast amivel ugyse elne aposod megszuntetnem. Kernek tavoltartasit. Elotte pedig felmennek hozzajuk ugy h az ajton gyorsan tavozni tudjak vinnek egy nehez uveg talcat v vmit es jol pofan utnem vele az aposod. Kirohognem ha szetverte a talca es elfutnek. Ha ezt nem szeretned akkor csak valami regi nehez sz*rt vigyel es vagd hozza majd tunj el. Ennyi. Ott helyben le anyaztam volna!
2020. máj. 18. 12:15
 34/43 anonim ***** válasza:
84%
Már,hogy lenne túlzás? Egyértelmű,hogy az életbe nem engedném többett egy ilyen rohadékhoz a gyerekemet aki képes megütni egy másfél éves kisgyereket csak mert őt zavarja a tévézésében. Sőt tovább megyek én lehet fel is jelentettem volna kiskorú bántalmazásáért. Megérdemelné az ilyen szemét.
2020. máj. 18. 12:29
 35/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha a szomszédnál játszott volna és ő pofozta volna fel, átengendéd máskor is? Gondolom, nem. Azért mert apósod pofozta fel, még nem kellene, hogy kérdés legyen. Az más volna, ha látnád rajta, hogy megbánta, bocsánatot kért volna és megkérdezte volna, hogyan tehetné jóvá. De ő konkrétan leszärja, fel sem fogja a súlyát a dolognak. Simán megütné máskor is, lesz még idegesítőbb is a gyereked, mint most. Majd jön a dackorszak, akkor mit csinál? Betöri az orrát?
2020. máj. 18. 13:24
 36/43 anonim ***** válasza:
75%

33

Nagyon bölcs tanács, erőszakra erőszakkal. Utána meg leültetik a kérdezőt súlyos testi sértés/életveszélyt okozó testi sértés/maradandó fogyatékosságot vagy egészsegromlást okozó testi sértésért végső esetben pedig emberölésért vagy annak kísérletéért. Mert azt remélem mindenki tudja, hogy egy nagy, nehéz tárggyal az emberi fejre mért ütésnek milyen következményei lehetnek.

2020. máj. 18. 13:40
 37/43 anonim ***** válasza:
85%
Persze, adjatok még egy esélyt, aztán meg ha véletlenül a gyerek megáll az ajtóban és útban lesz akkor bele veri a fejét a falba... Nem. Ennek az embernek az erőszak egy mindennapos, átlagosan használt nyelv, soha nem fog megváltozni, tekintve, hogy a férjedet is verte. Ez ne is legyen kérdés.
2020. máj. 18. 13:44
 38/43 anonim ***** válasza:
91%
Minimalizálnám a látogatásokat, és soha többet nem hagynám őket kettesben, még a szomszéd szobában sem.
2020. máj. 18. 14:09
 39/43 anonim ***** válasza:
76%
Nem sokat veszít a kicsi ha ezt a vénembert nem ismeri meg különösebben.
2020. máj. 18. 16:07
 40/43 anonim ***** válasza:
83%

Megszakítanám vele a kapcsolatot. Szó nélkül. Férjem valószínűleg nem szó nélkül, ha ilyet csinálná a gyerekünkkel. Bár ő már 18 évesen megszakította a kapcsolatot az apjával, aki kedve szerint ütötte-vágta.

Nem értem a férjedet.

2020. máj. 18. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!