Jol vagy ez igy? Vagy szoljunk erte? Joga van a sajat lakasaban cigizni?
Figyelt kérdés
Anyosom eros dohanyos, a sajat lakasaban is , pedig van erkelye.. Neha, ha atmegyunk, akkor is szivja, nem erdekli, h minket iszonyuan zavar. Van egy 4 evesunk, es jelenleg terhes vagyok a masodikkal. Nagyon ritkan, mint ma is rakenyszerulok, h atvigyem a kicsit, es megkerjem, hogy vigyazzon ra. A szivem osszeszorul, ha belegondlolok, hogy egesz este ezt a fustot szivja a kislanyom. A ferjem nem szol, mert nem akar balhet, Jogom van szolni, h legalabb addig ne a lakasaban szivja a cigit, amig a gyerekunkre vigyaz? Vagy ez az O dolga es mivel en kerek szivesseget, hallgassak? Szinte biztos h megsertodne, es valoszinu nem is vigyazna tobbet a kicsire. Mi a megoldas? Ha atmegyunk, 1 orat kibirunk, de igy h egesz este ott lesz a kislanyom?! Nagyon rossz erzesem van.2020. jan. 17. 17:05
41/43 A kérdező kommentje:
Csak akkor viszem anyoshoz a gyereket, ha feltetlenul muszaj. 1-2 evente egyszer. Ez egy ilyen eset volt.
2020. jan. 19. 13:55
42/43 anonim válasza:
#10 vagyok.
Ha így van, akkor minek a görcs? 1-2 évben egyszer? Nap-mint nap több mérget megeszünk az élelmiszerekkel mint 1-2 évben egyszer ami passzív füstöt beszív a gyermeked.
43/43 anonim válasza:
Nézd. Én anyós és dohányzás ellenes vagyok. De itt neked nincs igazad. Az az ő lakása, ő vette ergo azt csinál ott amit ő akar. Nyilván a kicsit én se vinném a füstbe sőt messze elkerülném anyóst is. Ha nincs más opció csak ő maradt max a saját házunkban hívnám, hogy ott vigyázzon rá. Ott te vagy a főnök,tuti nem gyújtana ott bent rá. De abba nem szólhatsz bele, hogy a saját házába éppen mérgezi magát vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!