Elmondjuk anyóséknak, hogy babát tervezünk? Vagy majd csak akkor szóljunk, ha terhes leszek?
Először viccnek gondoltam. Kb mintha bejelentenétek, hogy akkor este szex lesz.
De így, hogy az emeleten laktok, illik megbeszélni.
Az a kérdés, hogy az anyósodéknak is megfelel-e
Ha általánosságban mar volt erről szó, hogy ha gyerek stb, akkor nem szólnek, ha még nem volt, akkor sem, de előbb bezelnék vlük a témáról, hogy ők mit szólnak, hogy az emeleten lakva gyereket vallaltok.
Attól függ milyen az anyós és após. Ha mindenkinek egyértelmű hogy ott lesztek még egy ideig, miért ne. AZ én szüleim idejében is az volt a megszokott, hogy még az első gyerekkel ott voltak a szülőknél, ha meg meglett a házravaló akkor költöztek. Azért mert nem álltok úgy anyagilag hogy külön lakásba, házba legyetek, nem azt jelenti hogy várni kell a gyerekkel még 5-6 évet.
De ti ismeritek őket, nektek kell eldönteni mikor szóljatok... szerintem ez emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!