Mi közük van anyóséknak az életünkhöz? Miért nem értik meg hogy ez a mi dolgunk?
A férjemre egy olyan szakmát erőltettek rá gyerekként,amit sosem szeretett,középiskolás korától dolgozik.
Én informatikus vagyok,jól keresek.
A kisfiunk 3 hónapos.
Télen megbeszéltük,jelentkezik egyetemre,én itthonról dolgozom,ő otthagyja a melóját,jár egyetemre és amikor dolgozom,akkor ő van a fiunkkal,így van elég bevételünk is.
Nemrég be is adta a felmondását,felvették egyetemre is,babázunk,nyáron lesz egy teljes hónapunk édes hármasban,akkorra kevesebb melót is vállaltam,mehetünk nyaralni,boldogság.
Az egyetlen negatív tényező anyós,aki mióta megtudta,azóta fúrja az egészet,lassan nem is látogatjuk,mert csak azt kell hallgatni,hogy minek neked kisfiam majd 40 évesen új munka,nem való neked az iskolapad,úgyse tudod megcsinálni.És ha nem hallom,akkor ilyennel tömi,hogy mivel most így nem keres semmit majd,én rá fogom kiabálni,el fogom zavarni,mert milyen férfi az,aki nem tudja eltartani a családját,egy kisbabás anyukának kell eltartania,fizetni a suliját.
Eddig csak szépen próbáltam megmagyarázni anyósnak,hogy nekünk is az jó ha a férjem boldog,márpedig az eddigi melójától nem az,másra vágyik 20 éve,én leszek a legboldogabb ha ennyivel igazán boldoggá tehetem,ne zaklassa már.
De nem fogja be,és legközelebb lehet nem leszek finom és nőies.
Miért jó ez neki? Miért akarja a férfiasságában megalázni a férjemet? Legszívesebben leüvölteném már...
Második: a dolog ott kezdődik,hogy én fogom szeretni annyira a fiam,hogy nem kényszerítem olyan pályára,amihez semmi kedve és undorodik tőle.
(és nem,nem bölcsésznek készül a férjem,mérnök lesz,eddig hentes volt,sajnos 20 éve anyós megmondta neki,vagy azt tanulja amit az apja vagy mehet amerre lát)
Sajnos az már nem férne bele,hogy férjemnek meló+levelezőn suli,és én is dolgozzak,akkor kellene bébiszitter.Nem mellesleg nem engednék el suliba,péntek déltől szombat estig van suli,ő sokszor szombaton is dolgozik.
Azt megint nem tehetjük meg,hogy én nem dolgozom,az én fizum sokszorosa az övének,és nem hagyhatom ott a meglevő ügyfeleimet,több év munkám van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!