Kulcs a lakásunkhoz anyóséknak?! Segítség!
Neked, az hogy "közösen" döntötök a kulcsról, azt jelenti, hogy NEM lesz anyóséknak kulcsa?!
Szerintem egyébként nem hülyeség kulcsot adni, egyrészt nem idegen, másrészt sosem tudod, mikor szorulsz meg...
Persze ez nem jelenti azt, hogy ő meg rakicsálhat, tehet-vehet a Ti lakásotokba.
Meglehetne pl. beszélni azt, hogy bejelentés nélkül nem megy. hm?
Akkor tisztázz vele a dolgokat.
Tessék összeülni,és elmondani hogy mi az amiben nem értesz egyet.
1.Ha közös lakásban mentek akkor csakis nektek van kulcsotok a lakáshoz,és vendégek akkor jöjjenek ha otthon vagytok
2. Te nem akarod,hogy anyóséknak állandó és engedély nélküli bejárása legyen.Ha ez megoldható akkor össze is költözhettek.
Ha a párod ragaszkodik ahhoz,hogy anyuka jogot kapjon arra,hogy bármikor mehet,és téged ez zavar,akkor szépen,barátságban el kell búcsúznotok egymástól.Ha már költözés előtt nem tudtok megegyezni,nincs összhang,kár a többi időt egymásra fecsérelni.
Az en anyosom siman bemaszkalna.Na ezert nincs kulcsa.
Lehet lepontozni, de szerintem hulyeseg.
Egyedul apunak van kulcsa mamahoz baj eseter, mert idos.De elotte mindig telefonal, hogy alkalmas e es mikor odaer akkor kopog.
Sajnos ezt nem mindenki tudja megtenni.
Ez mindenképp durva, hogy anyósnak saját kulcsa legyen a lakásotokhoz! Na ne.
Szerintem ezt mindenképp beszéljétek meg, mert ha netalán tán mégis lesz kulcsa akkor sok veszekedésre számíthatsz a későbbiekben ebből kifolyólag.
Nem tudom felfogni, hogy 1-2 embernek ez miért tűnik jó ötletnek. Úristen!
Én nagyon jóban vagyok az anyósommal, de ezek ellenére nincs kulcsa a házunkhoz, ő meg nem is akarna, hisz megvan a saját, KÖZÖS életünk! Meg amúgy is, munkából hazajövet nem az anyóst akarom megpillanatani, hogy a nappalinkban ül, vagy főzőcskézik!
Ja és ha lesz majd közös lakásotok sajnos benne lesz a pakliban, hogy a barátod a tudtod nélkül másoltat kulcsot az anyjának.
Nálunk a párom szüleinek és az én szüleimnek is van kulcsuk a lakásunkhoz.Nem egyszer jól is jött a dolog. Például mikor elutaztunk és közben csőtörés volt a házban.Jó volt,hogy be tudnak menni és emiatt nem kellett hazautazni.
A kulcs nem egyelő azzal,hogy az anyós hozzátok fog járni főzni és rendet rakni.Ez intelligencia kérdése persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!