Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a férjemnek,...

Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy szeretnék kulcsot a lakásunkhoz?

Figyelt kérdés
Szeptemberben volt az esküvőnk, azóta anyósékkal élünk szintes családiban felül. Külön lakrész, de bejárat csak rajtuk keresztül. Nekem nincs kulcsom még mindig a lakáshoz. Anyós folyton otthon van, így elvileg nincs rá esély, hogy nem jutok be, de így mindig csengetnem kell. Ciki a szomszédok előtt is nekem, hogy várok az ajtó előtt míg az anyós lejön ajtót nyitni. A szüleim lakásához a férjemnek már 4 éve van kulcsa, én csináltattam neki, pedig az én anyukám is non stop otthon van.
2008. dec. 10. 18:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerűen csak mondd neki,hogy másojatok egy kulcsot neked is a lakáshoz.
2008. dec. 10. 19:02
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

így van.mondd meg neki biztos meg fogja érteni.anyósodéknak meg nem is kell előre bejelenteni.egyszerűen csak legközelebb nem csengetsz már.ez nekem szarul esne nagyon az tuti.tök megalázó már.mész haza és kéredzkedni kell meg várni az ajtó előtt...

kell egy kulcs neked és kész!!!!

2008. dec. 10. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondd el neki, amit ideírtál. Ha normális, ez elég is.
2008. dec. 10. 19:11
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Ez az igazi kálvária! Ha férjemuram nem jön rá, hogy hogyan kéne szaladnia a dolgoknak...

Ha nem ad, már add is be a válókeresetet, és örülj, ha erre kerül sor, mert további gondoktól mentenéd meg magad... :)

2008. dec. 10. 19:43
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Amikor a ferjed otthon van, fogd a kulcsat, es vidd el, masoltasd le. Ennyi. Mar nem tud mit csinalni. A felesege vagy, nem???
2008. dec. 10. 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Igaza van a 4. válaszolónak!

Téged viszont nem értelek; miért mentél hozzá egy olyan emberhez akitől még kérdezni sem mersz?

Egyébként az anyósod se biztos, hogy mindig otthon lesz ha te haza érsz. Pl.: sokan állnak előtte sorban a boltban vagy az orvosnál vagy a postán stb., ilyenkor mi van? Nem mész be a házba? Elmész és megkeresed az anyóst, hogy elkérd a kulcsot, esetleg megvárod míg végez és együtt mentek haza? Vagy mi?

2008. dec. 10. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Ezt nem értem. Félsz a férjedtől, hogy nem szólsz neki? Amúgy meg magától nem jut ez az eszébe? Nálunk ez volt az első, hogy kulcsot kaptam a lakáshoz, pedig még nem is voltunk házasok.

Egyszerűen mond meg, hogy csináltatsz egy kulcsot és kész. Talán engedélyt kell rá kérned tőle?

Hogy mik vannak?!

2008. dec. 10. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Írok egy rosszabbat: anyuka (a drága) agyvérzéssel a földön fekszik, te meg MA nem mész be, ő meg nem kel fel többet, hogy ajtót nyisson...
2008. dec. 10. 20:13
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem az a helyzet, hogy nem merek kérni, csak olyan furán jön ki számomra, hogy nekem kell szólni. Én költöztem hozzá és én kérjek kulcsot az Ő lakásához? Szerintem neki kellett volna eszébe jutnia. Nem? Szeretem a férjem és Ő is engem, de nem tudom, hogy adjam elő a dolgot, hogy még véletlenül se értse félre, vagy vegye tolakodásnak.
2008. dec. 11. 13:47
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

na ez gáz...

Hogy ne vegye tolakodásnak... ne viccelj már?!?

Engedélyt nem kell kérned mikor a wc-t akarod használni?

Ne haragudj, de ezen kiakadtam...

Ezen sürgősen változtass...

2008. dec. 11. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!