Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a férjemnek,...

Hogy mondjam meg a férjemnek, hogy szeretnék kulcsot a lakásunkhoz?

Figyelt kérdés
Szeptemberben volt az esküvőnk, azóta anyósékkal élünk szintes családiban felül. Külön lakrész, de bejárat csak rajtuk keresztül. Nekem nincs kulcsom még mindig a lakáshoz. Anyós folyton otthon van, így elvileg nincs rá esély, hogy nem jutok be, de így mindig csengetnem kell. Ciki a szomszédok előtt is nekem, hogy várok az ajtó előtt míg az anyós lejön ajtót nyitni. A szüleim lakásához a férjemnek már 4 éve van kulcsa, én csináltattam neki, pedig az én anyukám is non stop otthon van.
2008. dec. 10. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

Tolakodásnak?

Ezek szerint ha szólsz a férjedhez, akkor az már tolakodás? Zavarod őt azzal, hogy vele élsz? Na látod, ez itt már probléma.

2008. dec. 11. 14:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Tehát ezek szerint kinyithatnám néha a szám és nem csak "házi tündérnek" kell lennem. Heti öt napot dolgozom napi 14 órában, kettőt vagyok otthon, akkor mosok, takarítok, vasalok, sütök-főzők egész hétre.
2008. dec. 11. 17:59
 13/16 anonim válasza:
91%
Az első házasságom hasonló volt.Ne légy alárendelt,mert ha esetleg babád lesz akkor is azt várja el a férjed amit most és nem lesz rá időd,úgy mint eddig.Én belefutottam ebbe.Tönkre is ment a házasságom.Ne hagyd,hogy a fejedre nőjön.Tessék beszélni vele,merj lépni!
2008. dec. 12. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem akarsz neki szólni, nyúld le a kulcsát fél órára, amikor otthon van, és szaladj el lemásoltatni. Anyósnak fel fog tűnni, hogy nem csengetsz, és szóba fogja hozni.
2008. dec. 15. 07:41
 15/16 anonim válasza:
100%
Akkor nem volt zavaró mikor,oda költöztél. Nyugodtan kérj kulcsot.Lehet simán a fejéhez kap. Bocs elfelejtettem.
2008. dec. 16. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Szintén nem értem hogy nem jutott eszébe/eszükbe, ha ott laksz kapjál kulcsot a lakáshoz??? Nekem az jön le ebből, hogy nem is akartak kulcsot adni. Nálunk is az a helyzet, hogy anyós az én lakásomhoz szeretne kulcsot amiben együtt élünk, de az hogy nekem is legyen az övékéhez ezzel egyidejüleg, felháborító számukra. Én kulcs kérdésben innentől kezdve nem tárgyalok velük. Engem nem sikerült sarokba szorítani. Én a kiszolgáltatott helyzetet nagyon nehezen viselném el, akkor is csak átmeneti jelleggel.
2012. máj. 29. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!