Kulcs a lakásunkhoz anyóséknak?! Segítség!
Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt. A 2. évben elhatároztuk, hogy közös lakásba költözünk. Amiből a mai napig nem lett semmi. Mert amikor felmerült bennem, hogy a lakásához van kulcsuk az anyjáéknak (ami szerintem is természetes), megkérdeztem, hogy a közöshöz is lesz-e. Mire a válasz: "Természetesen, és akkor jönnek, amikor akarnak!" Lefutott előttem a kép, hogy munkából hazajövet anyós ül a kanapén, vagy tesz vesz a dolgaink között. Él levert a víz. Azóta nézegetjük ugyan a lakásokat (csak hirdetéseket), ő lelkes, ha talál valamit ami megfelelne. DE én húzom halasztom, hogy közösbe költözzünk anyós kulcsos dolga miatt. Részemről egyébként az lenne a normális, hogy közös lakás esetén közösen döntsünk kulcs ügyben. Mindenesetre akkor nagy veszekedés lett ebből. Azóta nem beszéltünk róla.2012. máj. 6. 17:52
21/21 Suzy Q válasza:
MINDENKÉPP BESZÉLD MEG VELE.Csak magad szívatod ha húzod az időt. Fájdalmas dolog ráébredni akármikor, ha egy egy jelentős kérdésben ami akár életed megkeserítője is lehet nem ért vele egyet a pasid. Ez akár szakításhoz is vezethet ha anyuka durva típus.Akkor ha ez netán gázos dolog annyira, derüljön ki most a legrosszabb.Ha most ebben nem ért veled egyet akkor lehet más hasonló nehéz kérdésben sem. Amíg nincs gyerek addig derítsd ki a dolgokat ha muszáj tudj váltani.Sok anyós visszaél vele.A volt anyósom panaszkodott a sajátjára, de kb ő is ugyanazt csinálta. Én hárklis vagyok arra ha vki a saját dolgaimat pakolássza netán.Ha én ledobom a ruhámat a földre mert sietek, akkor nem akarom hogy az anyós vagy AKÁRKI én vagy a pasim beleegyezése nélkül ott várjon.Ami az ENYÉM az az ENYÉM.Ami az ÖVÉ az az ÖVÉ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!