Kulcs a lakásunkhoz anyóséknak?! Segítség!
Mi is most költözünk,pàrom tett megjegyzèst,hogy akar adni az anyjànak kulcsot.en mondtam,hogy nem tartom jó ötletnek,plàne hogy 2 emelettel lejjebb lalkik.
De anyósjelölt mondta,hogy nem kell neki kulcs,de pàrom szerint ha valami törtènik...
Anyósnak van kulcsa a lakáshoz, és most már nem él vissza vele. De eleinte volt olyan, hogy míg mi munkában voltunk bejött, és letelefonálta a rokonságot, mi meg fizettük a számlákat. Aztán gondom lett rá, hogy legyen rossz a telefon amikor nem voltunk otthon (megmozdítottam a dugaszt), és volt pofája jönni és követelőzni, hogy megjavítsuk. Mondtam, nem, nekünk 3 mobilunk van, akinek kell vonalas, köttesse be magának. Aztán tényleg elromlott és azóta sem javíttattuk meg.
Ezután már elég ritkán jött be, de egyszer kerestem egy edényt, és nem találtam. Átfutott a fejemen, hogy vajon nem ő vitte el? Kérdem a férjemet, azt mondja, az anyja biztosan szólna, én tehettem el valahova. Nem hagyott nyugodni az ügy, Felhívtam anyóst, kérdem, elvitte-e. Azt mondja igen. Na nálam itt betelt a pohár. Közöltem a férjemmel, hogy anyós ezentúl csak olyankor jöhet amikor mi is itthon vagyunk vagy én megyek, nekem nincs szükségem arra, hogy anyós itt ki-be járkáljon és ezt-azt elvigyen.
Egyébként a sógornőm többször mondta, hogy tőlük a kaja fogy rendszeresen. Fagyasztott húsok, ilyesmi. Most már oda is bejárási tilalma van.
Hozzánk tuti nem jön, én szülési szabadságon (és azelőtt veszélyes munkahely miatt voltam kiírva) vagyok elég rég, de így hogy itthon vagyok már nem izgi idejönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!