Azért utálni, mert én terhes lettem a sógornőm meg nem?
Sógornőm (párom nővére) 35 éves,lassan 10 éve nem jön össze nekik a baba,12 éve házasok.
Én 26 vagyok,2 éve vagyunk házasok(4 éve együtt),7 hónapos terhes vagyok,és csak 9 hónapja találtuk ki,hogy akkor feltételek adottak,jöhet a baba.
Mióta anyós tudja,azóta utál,szid ahogy csak tud,mondván nekem meg kellett volna várnom hogy sógornőm terhes legyen,hisz ő az idősebb,tőle kell előbb unoka...
Férjem próbálta leállítani,de ahogy közeleg a szülés ideje,egyre utálatosabb,utóbbi 3 hónapban nem is mentünk inkább,nekünk már a babára is gondolni kell,neki nem tesz jót ha idegeskedek.
Vajon a fiunkat is utálni fogja?
Szerencsére elég messze lakunk tőle...
Sajnos nem élnek a szüleim.
Ezért is örültem,hogy legalább férjem anyja normális.Legalábbis annak tűnt.
De mióta terhes vagyok,bekattant.
És utólag összerakva mindig a lánya volt az első,sosem a férjem. (amire tennék magasról,ha a férjemet ez nem zaklatná fel)
Természetesen nem normális, hogy ezért utáljon,
de azért az sem mindegy, hogy hogy tálaltátok nekik?
Mert ha a sógornő előtt dicsekedtetek el, hogy "á, két hónap alatt összejött", nekem se lennél szimpatikus.
Sógornőmmel tavaly nyár óta nem is találkoztam,külföldön élnek,csak nyaranta jönnek 2 hétre,mi azn kívül csak pár emailt váltunk semleges témákról.
Anyóssal és apóssal úgy közöltük a terhességet,hogy adtunk egy ultrahang képet,és egy feliratozott pezsgőt,amin az állt,hogy azt a leendő unokától kapják,és a születésére lehet vele koccintani.
anyós kapjabe.
nem kell neki akkor látogatni meg semmi, majd még kaparna az unoka után, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!