Mit tegyek ha utál a sogornöm mert terhes lettem a férjemtől igy nem az Ő lánya örököl?
Hány éves vagy? Ne haragudj, csak kíváncsiságból.
Viszont a kérdésedet nem értem: Honnan örököl? Nagyszülőktől? A sogornőd lánya vérszerinti unoka? Mert ha a nagyszülőktől, akkor gondolom először a gyerekek örökölnek ,aztán majd az unokák, minden felesbe megy, nem? Ja, gondolom a párod dolgait is a sogornőd lánya örökölte volna, ha nem babáztok le. Ez van, sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam, de ilyen az élet, a sogornődet megértem olyan szempontból, hogy csalódott, én is azt akartam volna, hogy a lányom örököljön mindent, ez természetes. Viszont az már nem, hogy piszkál téged, remélem lenyugszik, ne törődj vele!
Probalj ne foglalkozni vele, nem tudsz mit tenni. Ha tul jo vagy, es kedves, csak kinevet, jobban beszol neked.
Vedd levegonek.
Mit orokolne megis az o lanya? Mit akar, hogy a ferjed mar ne legyen, vagy micsoda? Odebb van az meg, hogy valamit is orokoljon az o lanya, hiszen a te ferjed is meg fiatal.
Ne foglalkozz vele, a legszuksegesebbet csak, a ferjednek szolj, allitsa le onagysagat.
Te tul jo vagy, de ne engedd, hogy hulyenek nezzenek!!!
Jo terhesseget neked!
Az a nő egy nagyon gonosz pénzéhes liba lehet! A legjobb az lenne, ha el tudnátok menni onnan, hogy ne kelljen naponta elviselned a piszkálódását.
Amúgy is az egyenesági öröklés szerint a férjed és testvére fogják örökölni felesben a szüleik vagyonát. Ez a nőci úgy gondolta, hogy a Te férjed az ő gyerekének oda fogja adni az örökség részét? Ez egy beteg elme, és főleg tényleg pénzéhes.
BEszélj a férjeddel, hogy állítsák le, és mivel babát vársz, szükséged van a nyugalomra.
Én is azt javaslom,hogy adjátok el a házatokat,vagy házrészeteket,és vegyetek máshol magatoknak.A sógornődnek és a gyerekeinek semmi köze a férjed vagy a Ti közös tulajdonaitokhoz.Ti sem ácsingóztok az Ő javaikra.Nem tartoztok magyarázattal senkinek,ha nem viselkednek veletek normálisan nem kell kapcsolatot tartani.Vagy ha csak a sógornő,akkor vele nem kell kapcsolatban lenni.Én nem laknék a sógornőm közelében az tuti(ő is egy gonosz rosszindulatú banya).Gondolom volt már neked elég bajod az életben,nagyon nehéz 3 gyerekkel egyedül,biztosan nyugalomra békességre vágynál.Beszélj a férjeddel,és biztosítsatok nyugalmat az életetekben.
Minden jót,sok boldogságot a kis jövevényhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!