A sógornőm nem normális? Többi lent!
34 éves, nincs barátnője, egyedülálló, nem egészen úgy éli az életét mint ahogy az 35 év fele normálisnak mondható. Nem érdekli semmi és senki, nem akar családot, meg igazából semmit, semmi célja nincs az életének! Régen tök jóban voltunk, sokat beszélgettünk (mindenről), de aztán fordult a kocka. Rájött arra, hogy én boldog vagyok (a bátyjával), 2 szép gyermekünk van, éljük a teljesen normálisnak mondható életünket stb...
Azóta minden ok nélkül hazudozik, képzeleg, bemagyaráz magának dolgokat, teljesen abnormálisan viselkedik velem. Ha az utcán találkozunk nem köszön, bemutat, felémköp, kiabál. Teljesen ki van fordulva önmagából, az anyósom is tisztában van ezzel, de nem akarja orvoshoz vinni. Vagyis orvoshoz vinné, csak neki kórházi kezelésre volna szüksége...
Én most egy átlagos 34 éves nőről írtam...általában ebben a korban normálisnak mondható minimum 1 gyerek, vagy férj vagy élettárs, de ha nem akkor pedig a karrierjével van elfoglalva az ember...na neki olyan sincs.
Hát elég nagy bajának kell lennie valakinek, hogy a nyílt utcán ordítson, mutogasson, és köpködjön nő létére!
öö lehet én se vagyok normális, de nekem először is az tűnt fel hogy
'sógornőm'
'nincs barátnője'
ezt valahogy én értettem félre?:D
"Vagyis orvoshoz vinné, csak neki kórházi kezelésre volna szüksége..." mi vagy te pszichiáter, hogy tudod, mi kell a sógornődnek?
amilyen mindenlében kanál vagy, lehet azért utál ;)
Szia!
Tényleg fura nő lehet a leírtak alapján..
A gyerekeitekkel hogy viselkedik és a testvérével, egyéb családtagokkal, rokonokkal? Vagy csak veled ilyen? Talán féltékeny, talán üldözési mániában szenved és félreérthetett valamit, amiről egyszer beszéltetek vagy bármit amit cselekedtél.
A férjed nem próbált vele beszélni, rendezni a viszonyotokat?
Te add meg neki továbbra is a tiszteletet, köszönj neki és ne vedd észre ha hisztizik vagy őrjöng...
Lehet tényleg csak 'AZ' kell neki, tudod, ami csak a férfiaknak van :D
Dolgozik valamit vagy munkanélküli? Talán ettől van becsavarodva és depis.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!