Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógornőm nem normális?...

A sógornőm nem normális? Többi lent!

Figyelt kérdés

34 éves, nincs barátnője, egyedülálló, nem egészen úgy éli az életét mint ahogy az 35 év fele normálisnak mondható. Nem érdekli semmi és senki, nem akar családot, meg igazából semmit, semmi célja nincs az életének! Régen tök jóban voltunk, sokat beszélgettünk (mindenről), de aztán fordult a kocka. Rájött arra, hogy én boldog vagyok (a bátyjával), 2 szép gyermekünk van, éljük a teljesen normálisnak mondható életünket stb...

Azóta minden ok nélkül hazudozik, képzeleg, bemagyaráz magának dolgokat, teljesen abnormálisan viselkedik velem. Ha az utcán találkozunk nem köszön, bemutat, felémköp, kiabál. Teljesen ki van fordulva önmagából, az anyósom is tisztában van ezzel, de nem akarja orvoshoz vinni. Vagyis orvoshoz vinné, csak neki kórházi kezelésre volna szüksége...

2011. okt. 16. 21:23
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Mindenkivel ilyen nagyjából. Múltkor le akart önteni 1 vödör vízzel egy kismamát aki a kisbabáját arra feléjük szokta babakocsiban tologatni.

6 órában dolgozik betanított munkásként.

De a férjem már kb. 1000x beszélt vele, de sokra nem mentünk vele. Az anyósom is szenved miatta. A héten nálunk sírt, hogy utálja a hétvégéket, mert nem tudja mi vár rá...

2011. okt. 16. 22:05
 12/33 bánomisén ***** válasza:
89%

A paranoia és a depresszió betegségek (már ha tényleg paranoiás vagy depressziós, egyikünk sem orvos, nem tudhatjuk), amiket kezelni kell. Vedd rá őt, vagy beszélj az anyjával - ő az anyósod, ugye? -, hogy menjen el a hölgy orvoshoz és kezeltesse magát.

Ha valaki beteg, azt nem utálni kell, hanem segíteni neki, ahogy tudsz. Ha meg nem tudsz segíteni, akkor el kell fogadni a helyzetet és minél kevesebbet foglalkozni vele.

2011. okt. 16. 22:05
 13/33 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, mint az egyik válaszoló, hagyd a csudába, nem éri meg foglalkozni vele.Ha neki fáj a boldogságod,akkor tegyen azért,hogy Ő is az legyen,ne pedig másokat irigyeljen, és elfogadhatatlan módon viselkedjen.
2011. okt. 16. 22:06
 14/33 anonim ***** válasza:
Ugy van:nem normális! Az enyém sem az.. De ő "csak" gonosz és rosszindulatú!
2011. okt. 16. 22:07
 15/33 anonim ***** válasza:

Csak veled viselkedik abnormálisan?

Első körben nyugodtan elviheti anyósod orvoshoz, majd ott eldöntik, kell -e neki pszichiátriai kórházi kezelés. Bár egy 34 éves felnőtt nő nem tudom, mennyire vihető el az orvoshoz, ha saját maga nem akar segítséget kérni.

A férjeddel milyen a viszonya?

2011. okt. 16. 22:08
 16/33 anonim ***** válasza:
50%

Értem és sajnálom.

De akkor ő tényleg beteg, nem tudsz rajta segíteni, ha ilyen bizalmatlan meg kétkedő mindennel és mindenkivel.

Hagyd rá, nem a te dolgot megmenteni őt, vannak szülei, testvére, nekik előbb lenne feladatuk aggódni érte és akár kényszeríteni 1-1 kezelésre.

Gondolom ez már régebb óta tart nála, így a lakókörnyék biztosan tudja vagy sejti mi a helyzet, szóval ne te érezd magad cikiben ha lekiabál az utcán vagy bármi, ne is szólj vissza neki, ne is vedd észre.

Sajnos szerintem mást nem tehetsz :/ talán egyszer agától is rádöbben a dolgokra, de az csoda lenne :(

2011. okt. 16. 22:09
 17/33 anonim ***** válasza:

Azt írod, paranoid és depressziós. És járt már pszichiáternél, de a kezelés nem segített. Ezzel tkp. igazoltad is magad előtt, hogy nem egy átlag, "normális" nő.

Így viszont nem értem a kérdésed, ne haragudj.

Mi is erősítsük meg, amit már úgyis tudsz?

Vagy mi a konkrét kérdésed, ha nem az, amit kiírtál?

2011. okt. 16. 22:14
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem szóltam vissza, toltam a 4 hónapos fiamat babakocsiban. Meg nem is foglalkozok vele, csak itt most először és utoljára kíváncsi vagyok más véleményére is. Ő egy 10 k-re tőlünk lévő faluban él, én pedig városban, ahol időnként összefutunk. De most már nem fogunk, mert az anyós mindig elmondja innentől, hogy a héten hányra megy dolgozni...így elkerülhetem. Ja és tavaly kezdett bekattanni, akkor telefonon zaklatott, üzeneteket irkált, de a telót azóta lecseréltem.
2011. okt. 16. 22:15
 19/33 anonim ***** válasza:
És miket írt?
2011. okt. 16. 22:16
 20/33 A kérdező kommentje:
Pszichiáterhez akárki elmehet! Nem kell annak elmebetegnek lennie!!! Én NEM írtam, hogy kezelték!!! Azt írtam, hogy egyszer elment egy pszichiáterhez magánba, írt fel neki gyógyszert amit baszott szedni. Fogalmam sincs a diagnózisára. De ez vagy 10 éve történt, én akkor még nem ismertem őt...
2011. okt. 16. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!