Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A sógornőm nem normális?...

A sógornőm nem normális? Többi lent!

Figyelt kérdés

34 éves, nincs barátnője, egyedülálló, nem egészen úgy éli az életét mint ahogy az 35 év fele normálisnak mondható. Nem érdekli semmi és senki, nem akar családot, meg igazából semmit, semmi célja nincs az életének! Régen tök jóban voltunk, sokat beszélgettünk (mindenről), de aztán fordult a kocka. Rájött arra, hogy én boldog vagyok (a bátyjával), 2 szép gyermekünk van, éljük a teljesen normálisnak mondható életünket stb...

Azóta minden ok nélkül hazudozik, képzeleg, bemagyaráz magának dolgokat, teljesen abnormálisan viselkedik velem. Ha az utcán találkozunk nem köszön, bemutat, felémköp, kiabál. Teljesen ki van fordulva önmagából, az anyósom is tisztában van ezzel, de nem akarja orvoshoz vinni. Vagyis orvoshoz vinné, csak neki kórházi kezelésre volna szüksége...

2011. okt. 16. 21:23
1 2 3 4
 31/33 bánomisén ***** válasza:

Ne haragudj, kérdező, de véleményeket kértél. Sok embernek sokféle véleménye van, ráadásul, hiába írtál eléggé hosszasan és bővítetted a saját kommentjeiddel az információkat, ezzel még mindig nem annyira tiszta a válaszadóknak a helyzet, mint neked, aki nyakig benne vagy.

Itt mindenki a maga módján segíteni próbált neked. Ha nem ezt szeretted volna, akkor legközelebb azt is írd be a kérdésed végére, hogy milyen választ szeretnél hallani, akkor azt írjuk és nem a véleményünket.

Mondom ezt úgy, hogy ahogy elnézem, engem a "normális" válaszolók közé soroltál - bár lehet, hogy tévedek.

2011. okt. 17. 13:06
 32/33 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért ez az acting out. Az egyik kommentedben pont azt írtad, azért tetted fel a kérdést, mert kíváncsi vagy mások véleményére. De te már régen eldöntötted, mit akarsz hallani és mit nem. Nem is értem, mi értelme volt véleményt gyűjteni. Nagyon könnyen felhúzod magad dolgokon. Ez normális? :)
2011. okt. 17. 15:20
 33/33 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a gyerek a baja. A mi baráti körünkben a legtöbb 34 éves nőnek még nincs gyereke. Majd lesz. Nem mindenki teheti meg sajnos, h 20 évesen szüljön. Lehet, hogy valami egész más baja van, vagy tényleg gyogyós... nem kell vele foglalkozni és kész. Tégy úgy mintha egy szomszéd falubeli ismerős lenne.
2011. okt. 18. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!