Most ez normális? Sógornőm eljött hozzánk és a kis szoba kutyájával, én mondtam neki hogy be ne hozza a kutyát a házamba.
De most úgy őszintén tényleg az a kutya mit ártott volna, ha a sógornőd bevitte volna a házatokba? esetleg csak az ölébe lett volna egész idő alatt?
Nem hiszem, hogy összedőlt volna a világ. Főleg, hogy kistermetű kutyáról van szó.
Egy sz*rházi kutya miatt volt ez az egész balhé??
Megmondtad volna neki hogy takarodjon haza a kis korccsal együtt,és meg van oldva a probléma.
Nem kellett volna pofont adni neki.
Istenem.....
Ha engem pofoztál volna föl, akkor tuti feljelentelek! Nem tetszik a viselkedése, küldd haza, rakd ki a házadból, üvölts vele, mit tudom én, de ne pofozkodj, bármit is mondott, azért az nagyon durva.
Amúgy nem értem, minek hozta a kutyát, ha tudja, hogy úgysem engeded be a házba, úgyhogy nem volt igaza. Viszont a pofonnal nagyon túlreagáltad szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!