Most ez normális? Sógornőm eljött hozzánk és a kis szoba kutyájával, én mondtam neki hogy be ne hozza a kutyát a házamba.
Nyugi.
Nerm a te hibád,hogy annyira agyatlan a nőszemély,hogy elmegy valahova szobakutyával,ahova tudja,hogy nem viheti be.(az,hogy allergiás vagy,vagy sem nem számít,ha hozzátok nem mehet be állat,akkor hülyegazdi se viheti be)
Arról se tehetsz,hogy annyira ostoba,hogy nem tudja alapvető dolgokra megtanítani a kutyáját.
Az,hogy üvöltözött veled...szerintem a bátyád is jobban teszi,ha lehúz neki,vagy örökre papucs marad-na ezeket meséld el...
A sógornőd nyílván nagyon szereti a kutyust és rosszul esett neki hogy a kutya bele esett a tóba (ami konkrétan nem miattad van, de ha be engeded a kutyust akkor ez nem fordul elő). Így a sógornőd dühében azt mondta miattad van, ami félig-meddig igaz is, erre te pofonvágod. Normális vagy te???
Bocs, de én a sógornődnek adok igazat, én a helyedben bocsánatot kérnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!