Most ez normális? Sógornőm eljött hozzánk és a kis szoba kutyájával, én mondtam neki hogy be ne hozza a kutyát a házamba.
Azt bírom, hogy a leglényegesebb dolgokat mindig kifelejtik...
Kérdező:miért nem írtad a kérdésedbe bele, hogy allergiás vagy a kutyaszőrre? Mert akkor jobban megértettem volna a problémádat. Így már én se m értem, hogy miért vitte a sógornőd oda a kutyáját, ha tudja ,hogy allergiás vagy rá..
Viszont a pofon szerintem nem volt szükséges.
Azért pofon nem kellett volna vágnod.
Megmondod, allergiás vagy a kutyaszőrre.
Meg ha beviszi, és nem nyúlsz hozzá, nem hiszem, hogy bármi bajod lenne. beleveszi az ölébe, és kész.
Ez qrva jó! :D Minden elismerésem neked, kedves kérdező! Hogy is hívnak? Esmeralda Paulapaulina Inez?
:D
Ha tudja h allergiás vagy,ne vigye oda,igy igazad van h nem engedted be.
Ha meg elhozza,figyeljen ő a kutyájára.
Örüljön h megengedted h kutyaszőrös legyen a törölköződ.
A nyavajgos p.csákat én se szeretem,én is felpofoztam volna.
"Mióta ez a nő van a családban"
Bocs, de szerintem a sógornőd (ha a férjed testvére) akkor kicsit előbb került a családba mint te.
Mind a ketten hibásak vagytok. Neki is figyelembe kellett volna venni, ha te allergiás vagy a kutyaszőrre. De az irásodból nekem úgy tünik, hogy ki nem állhatjátok kölcsönösen egymást. A kutya az csak hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!