Ez most normális? -. - A leendő sógornőm nagyon benyalta magát a családba. Több ajándékot kapott mint én. Anyutól. -. - Bátyám nagy értékbe vett neki ajándékot, én meg egy sz*ros könyvet kapok. Ami nem is érdekel engem
Ne utáld már kapásból...:)
Még lehet,hogy barátnők lesztek.
Majd a te pasid is benyalja magát és akkor jól fog esni,hogy a szüleid kimutatják,hogy kedvelik a választottadat.:)
Én meg nem lennék. Piszok egyserű a képlet, megmondod mit akarsz, és akkor nem kell verni a nyálad a máséra, mert örülhetsz a sajátodnak. Hameg nem mondod...
Egyébként részvétem, hogy nálad ezt jeletni a karácsony, nem cserélnék veled.
Nőlj fel,gyerekes a hisztid.A törődés pedig nem az ajándék értékétől függ,ez is ovis szemlélet,hogy ő 2 barbit kapott,tehát őt jobban szeretik.Én a helyükben nem adnék neked semmit,úgysem örülsz neki,csak,ha többet kapsz,mint mások.
Mikor az ember közel kerül egy új családhoz és amikor a család igyekszik egy új embert befogadni,akkor néha túlzásokba esik,de ez is annak a jele,hogy örülnek neki.Szeretnének imponálni neki és gondolom ő is nekik,nehéz az első pár év,mivel nem ismerik,de valahogy jelezni akarják,hogy nincs ellene kifogásuk.
Amit te csinálsz az nevetséges,főleg 17 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!