Normális az, h ilyen drága ajándékot kapok a haveromtól?
Kaptam egy 14 ezres parfümöt szülinapomra, okés hogy nagyon jóban vagyunk és nagyon örültem neki tényleg, de ez akkor is túlzás sztem... Akkor most majd azt fogja szerintetek elvárni, hogy én is majd ilyen értékbe vegyek neki szülinapjára? Vagy hogy illik ilyenkor? Kössz a válaszokat!
16/F
Én lány vagyok, és a legjobb barátomnak rendszeresen veszek cuccokat (nem drága egyenként, de ha összeadod, akkor már eléggé.) Karácsonyra is igyekeztem neki valami klasszabb cuccot venni, és szerintem az se volt olcsó, amit én tőle kaptam, bár sose volt kettőnk közt semmi ilyen megállapodás hogy ki mennyiért vesz a másiknak valamit...
Szóval ezzel csak azt akartam, hogy én azért veszek neki drága cuccot, mert nagyon szeretem, és viszont. :) Lehet ő is csak meg akarta mutatni, hogy nagyon fontos vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!