Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Normális az, h ilyen drága...

Normális az, h ilyen drága ajándékot kapok a haveromtól?

Figyelt kérdés

Kaptam egy 14 ezres parfümöt szülinapomra, okés hogy nagyon jóban vagyunk és nagyon örültem neki tényleg, de ez akkor is túlzás sztem... Akkor most majd azt fogja szerintetek elvárni, hogy én is majd ilyen értékbe vegyek neki szülinapjára? Vagy hogy illik ilyenkor? Kössz a válaszokat!

16/F

2010. szept. 14. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
sztem szard le nem vagy te a barátnője
2010. szept. 14. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiútól kaptad?
2010. szept. 14. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Mindjárt valaki bevágja, hogy "b.uzi-e vagy"(amelyik mondat bizonyítja az azt használó illető intelligenciáját), pedig nem. Lehet, hogy nekik futja rá és úgy gondolta, hogy ha ennyire jóban vagytok, akkor...? Nem?
2010. szept. 14. 22:38
 4/10 A kérdező kommentje:
jah fiú őis meg énis pont ezért furcsáltam annyira azért meg nem gazdagok meg ha az is én akkor se adnék haveromnak ennyiért inkább b magamnak venném v barátnőmnek de mind1
2010. szept. 14. 22:41
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Vagy hamis parfüm vateráról 3000-ért... :D Ne legyél már naiv :D
2010. szept. 14. 22:41
 6/10 A kérdező kommentje:
igen én is arra gondoltam :D
2010. szept. 14. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ajándék volt, Te nem is tudhatnád az árát, mert nem illik ajándékon rajta hagyni.
2010. szept. 15. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Abból, hogy nem illik, hogy következik, hogy nem is volt rajta? :P
2010. szept. 15. 18:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta, de tisztában vagyok ennek az árával, aztán h hamis v nem hamis mind1 am tök finom :D de én tutkó nem veszek ilyen értékben majd kap valami olcsóbbat :D
2010. szept. 15. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és a legjobb barátomnak rendszeresen veszek cuccokat (nem drága egyenként, de ha összeadod, akkor már eléggé.) Karácsonyra is igyekeztem neki valami klasszabb cuccot venni, és szerintem az se volt olcsó, amit én tőle kaptam, bár sose volt kettőnk közt semmi ilyen megállapodás hogy ki mennyiért vesz a másiknak valamit...

Szóval ezzel csak azt akartam, hogy én azért veszek neki drága cuccot, mert nagyon szeretem, és viszont. :) Lehet ő is csak meg akarta mutatni, hogy nagyon fontos vagy neki.

2010. szept. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!