Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most normális? -. - A...

Ez most normális? -. - A leendő sógornőm nagyon benyalta magát a családba. Több ajándékot kapott mint én. Anyutól. -. - Bátyám nagy értékbe vett neki ajándékot, én meg egy sz*ros könyvet kapok. Ami nem is érdekel engem

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat 17L
2010. dec. 20. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Ez tényleg elég gyerekes, amit csinálsz de valahol megértem, hogy rosszul esik a dolog. Ugyanakkor megértem a szüleidet is főleg akkor, ha a lány módosabb családból származik. Ezzel az ajándékkal próbálják kifejezni felé, hogy elfogadták és ő is a család része. Bár ez is elég érdekes dolog, amikor pénzért akarják megvenni a szülők a szeretetet. Mindenesetre az is sokat elárul a helyzetről, hogy egy "szaros kis könyvnek" nem tudsz örülni mert te is csak az ajándék értékét nézed, nem pedig azt, hogy szívből jön-e.
2010. dec. 20. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Ha nem szeretnéd a könyvet, mondd meg, hogy mást kérsz helyette! A bátyádtól szerintem nem lehet zokon venni, hogy a szerelmének meg szeretne adni mindent. Nem tudom, anyukát mit vesz a sógornődnek, de itt nem az érték számít. Valószínűleg mindenkinek azt vesz, amiről úgy gondolja, hogy örülne neki.

Azért az már gyanús ha neked a Kőszívű ember fiai-t veszi, a sógornődnek meg sportkocsit. :D

2010. dec. 20. 17:28
 13/13 anonim válasza:
10%

Gyerekes azt írjátok amit csinál, csak kis problémákból nagyok jönnek.

Én együtt vagyok 4 éve egy fiúval, és a tesom a nyáron felhozott egy csajt pár hónapig járt ide vagy a tesommal tök mindegy, és anyám szinte tejbe vajba fürösztötte, azt meg se köszönte hogy mi a párommal mennyi mindent hoztunk a kertből, én azt javaslom légy résen, lehet egy hárpiát engedtetek be a házba.

2010. dec. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!