Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azért utálni, mert én terhes...

Azért utálni, mert én terhes lettem a sógornőm meg nem?

Figyelt kérdés

Sógornőm (párom nővére) 35 éves,lassan 10 éve nem jön össze nekik a baba,12 éve házasok.

Én 26 vagyok,2 éve vagyunk házasok(4 éve együtt),7 hónapos terhes vagyok,és csak 9 hónapja találtuk ki,hogy akkor feltételek adottak,jöhet a baba.

Mióta anyós tudja,azóta utál,szid ahogy csak tud,mondván nekem meg kellett volna várnom hogy sógornőm terhes legyen,hisz ő az idősebb,tőle kell előbb unoka...

Férjem próbálta leállítani,de ahogy közeleg a szülés ideje,egyre utálatosabb,utóbbi 3 hónapban nem is mentünk inkább,nekünk már a babára is gondolni kell,neki nem tesz jót ha idegeskedek.

Vajon a fiunkat is utálni fogja?

Szerencsére elég messze lakunk tőle...

2014. máj. 26. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Majd lenyugszik ha megszületik pici.
2014. máj. 26. 16:47
 12/21 A kérdező kommentje:

8-as: én is sajnálom a sógornőméket,hogy nem jön össze,de akkor mi várjunk még 10 évet,hátha összejön?

Attól,mert a lánya boldogtalansága miatt szomorú,még nem kellene utálnia a fiát (mert vele is ugyanugy viselkedik,ahogy velem),mert boldog...

2014. máj. 26. 16:49
 13/21 anonim ***** válasza:
10%
Anyós hlye, de a sógornőnek is már rég részt kellett volna vennie a lombikprogramban, vagy keresni egy olyan ffit, akitől teherbe tud esni. Mi lesz, ha soha nem lehet gyerekük a... mindegy, melyikük bromsága miatt.
2014. máj. 26. 17:12
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Nem ezt irtam, nyilván nem kell utalni. De képzeld magad a helyébe. Ott a lánya, 10 eve hiaba próbálkozik, erre a menye - aki ha belegondolunk mégiscsak távolabb all tőle - hopp, teherbe esik.
2014. máj. 26. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

És ha sohasem lehet neki gyereke, akkor neked se legyen?

Anyósnak szerintem teljesen más baja van..vagy ha ezt tényleg így gondolja, akkor nem normális valóban.

2014. máj. 26. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

akkor ilyen alapon haragudjon a szomszédra is, ha ott előbb születik baba, mint a lányának.

ha meg nem születik sógornődéknek soha, akkor nem is akar unokát, vagy hogy gondolta?

2014. máj. 26. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
17%

Nehéz ez, ezt megértem a sógornőd szempontjából, természetes, hogy kiborult. De a te szomorúságod neki nem segítene, és ehhez nem alkalmazkodhatsz.

N/39 (pár hete házas, és reméli, hogy lesz gyereke)

2014. máj. 26. 19:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Sógornőm kevésbé szomorú,mint anyós,valamelyest ő átvette a férje nézeteit,miszerint,ha nem jön össze magától a baba,akkor az isten akarata,és akkor majd fogadnak örökbe,mert nekik akkor egy árváról kell gondoskodni. (anyós erről hallani sem akar)
2014. máj. 27. 07:51
 19/21 anonim ***** válasza:

nálunk hasonlóból végül a második gyerek után azt mondta férjem itta vége, és megszakította a kapcsolatot a családjával. elég sok pasi van így.

Én is örültem egész a terhességemig, milyen jó családba kerültem. hahaha...

hja, és egyáltalán nem érdekelték őket az unokák. csak ha vittük őket, vagy ha kirakatnak kellett mutogatni. törődést nem kaptak, a kicsi már egy ölelést se ..

Van ilyen. van ahol meg szülés után visszaáll a családi béke. Hagyd a férjedre a dolgot, az ő családja, döntsön feléjük mindenben ő. abból bajod nem lehet nagy. TE meg koncentrálj csak magatokra.

2014. máj. 27. 12:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Most ez a divat...anyós akkor kezd el utálni, ha terhes leszel...

Mi összejöttünk, örült, körbeugrált, aztán terhes lettem, elkezdett utálni, majd a pici megszületett, a nyakamra telepedett, mikor a másodikkal lettem terhes, már néha-néha kiosztott, most, hogy 8 hónapos a pici, már azt is megengedi magának, hogy a nyílt utcán ordítozik velem a gyerekek előtt.

De én megoldom, elköltözöm, a páromnak pedig megmondtam, nem érdekel, hogy velem jön e. Sosem védett meg, nem érdekelte, nekem ez milyen rossz érzés, így engem se érdekel, neki milyen rossz, ha nem lesz velünk,mert inkább anyucit választja.

Kitartás, ne foglalkozz vele!

2014. jún. 1. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!