Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti válás után maradnátok az...

Ti válás után maradnátok az exetek lakásában? Nem lenne kényelmetlen?

Figyelt kérdés

Ő ajánlotta fel, ő kiköltözött.

Munkahely, gyerekeknek ovi és suli a közelben.

2016. aug. 17. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Ha ő ajánlotta fel és neki nem okoz semmiféle problémát, akkor igen.
2016. aug. 17. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha zavar, akkor kereshetsz más megoldást. Az exed a gyerekeknek akar jót ezzel, ez mindenképp becsülendő dolog, mert ritka az ilyen. Idővel úgy is lesz új kapcsolatod neked is, amint az komolyabbra fordul, költözz ki. A helyében én nem nézném jó szemmel, ha oda járkálna az új párod majd. De addig, vagy amíg talpra nem állsz, ki nem alakítasz egy új rutint, nélküle, szerintem maradhatsz. Köszönd meg neki, és ápoljatok élhető kapcsolatot a gyerekek érdekében.
2016. aug. 17. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a gyerekeknek gondolom jót akar.és te is biztos fontos vagy neki,főleg ha békében váltatok el .

örülj neki. sok exférj hátratett kézzel nézi,hogy a volt felesége egymaga a gyerekekkel albérletben nyomorog,szűkösen megélve. az sem jobb.

2016. aug. 17. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha találsz magadnak új párt, akkor költözz ki, mert most még nem, de ha új párod lesz, akkor az úgy már kényelmetlen.

Ha pedig az exed előbb talál magának párt, akkor meg neked lesz kényelmetlenebb, tehát lépned kell.

Maradj a lakásában, de szerintem csak idő kérdése meddig maradsz, ez hosszútávon nem megy, mivel mindketten (gondolom) új párt választotok majd. A gyerekkeet fogom sajnálni!

2016. aug. 17. 11:16
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:
Én semmiképp. Ha vége, akkor nem akarnék ott lakni, próbálnám inkább elfelejteni.
2016. aug. 17. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Már több, mint egy éve volt a válás. Van új kapcsolata az apának.
2016. aug. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!