Jol vagy ez igy? Vagy szoljunk erte? Joga van a sajat lakasaban cigizni?
Tehát beáldozod a saját gyereked egészségét azért, hogy nehogy megsértődjön a mama!
Normális vagy??
Én dohányzom (anyós vagyok) de eszembe nem jutna a gyerekekkel egy légtérben rágyújtani, a saját lakásomban sem. A menyem is kocabagós, vele együtt szoktunk kimenni.
Nagy a baj, ha ezért külön kell megkérni és még tartani is kell tőle, hogy megsértődik. Hát sértődjön!
Kérdező!
Hallottad már azt a kifejezést, hogy "kiskorú veszélyeztetése"??
Ezt a bűnt követitek el közösen e gyereketek ellen.
Még egy autóban is tilos a dohányzás -a kulturált országokban- ha gyerek is van benne.
Jogod van szólni, de neki is joga van dohányozni, főleg a saját lakásában.
Mivel te kérsz szívességet kényszerűségből, mert nincs aki vigyázzon a gyerekre, így a "szólást" inkább finomítsd egy tiszteletteljes kérésre, hogy legalább amíg a gyerek ott van addig ne, mert nem bírja a füstöt.
Ha akarsz bevethetsz egy kis kegyes hazugságot is, hogy gyerekorvos megkért, hogy amennyire lehet kíméljék a gyereket.
Talán ettől meghatódik az öregasszony aztán amíg ott van a gyerek nem gyújt rá. De ez csak tipp. Én így próbálnám.
# 6/
Gondolom sok a meló kevés a pénz, amiatt kell lepasszolni a gyereket, így miből futná a bébiszitterre...
Le leszek pontozva.
Még nem dohányzóként is.
Igen, anyós felelőtlen is és (bocs) bunkó. Teljesen elítélem ha valóban ilyen nemtörődöm. Ez lenne a minimum hogy nem gyújt rá amikor nála vagytok.
De! A saját lakásában azt csinál amit akar. Ha nem tetszenek a körülmények szólj neki, vagy oldd meg máshogy a gyermek felügyeletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!