Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek is a macskák a...

Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻

Figyelt kérdés

Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!

Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.

NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩

A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯

2022. ápr. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim válasza:
98%
Esküszöm, nem tudom eldönteni hogy a kérdező most tényleg szereti-e a cicákat, valójában utálja őket, vagy a túlzottan cicaimádókat parodizálja
2022. ápr. 23. 17:05
 72/72 anonim ***** válasza:
86%

Egy hideg téli napon a kandalló előtt, kutyám a lábamnál, olvasok és hársteát kortyolgatok...

És még ezer egyéb lehetőség. Csak ilyen romantikus képekben tudsz gondolkodni, a hétköznapi realitásokkal nem törődsz? Hogy van például, aki kutyát, vagy egyéb háziállatot tart, nem cicát? Szerinted, aki nem macskás, nem is érezhet szeretetet egy más háziállat iránt?

2022. ápr. 23. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!