Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tudok tenni, hogy ne...

Mit tudok tenni, hogy ne jöjjön a szomszéd macska?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettem több millió forintért kerti bútort, a nyitott teraszunkra. Sosem láttam macskát, de minden reggel az egész bútor tiszta macskaszőr, nagyon bosszantó mert semmivel nem lehet teljesen letakarítani, és különben sem szeretnèm minden nap 2X takarítani azért mert valakinek van egy macskája! Sőt! A feleségem allergiás a macska szőrre! Szerintem az sem normális, ha minden kint tartózkodásunk után el kell pakolni egy zárt helyre a szivacsokat, majd újra ki. Ha valaki tud ajánlani olyan eszközt, ami hanghullám miatt, távol tartja a macskát de ezzel nem okozunk neki fájdalmat legyen szíves tegye meg! Ne mondjátok, jaj szegény macska, mert én is nagyon állatvédő vagyok, csak egyszerűen ez tarthatatlan.

tegnapelőtt 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Töröld át a bútort ecettel. Utálják a macskák.

Avagy vegyél ilyet.:

[link]

tegnapelőtt 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ecetet vagy utálja a macska, vagy nem. Töményen valószínűleg utálja, mint szinte bármilyen kemikáliát, aminek erős szaga van. A tömény ecet viszont biztosan nem tesz jót a szivacsnak és a huzatjának, így ezt nem javasolnám. Esetleg a letakarás nem jöhet szóba. A por ellen is védené, a poloskák és egyéb rovarok nem másznának bele, de legalább is kevésbé. (én a poloskákkal szoktam küzdeni).
tegnapelőtt 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nos hát az a nagy büdös helyzet, hogy nemhogy a szomszéd macskája, de kb. a tizedik szomszéd macskája is átjárhat hozzátok.

Három dolgot tudsz tenni:

1. Lesz kutyátok az udvaron.

2. Macskabiztos kerítést csinálsz a telek köré.

3. Nem veszel milliós kerti bútorokat és úgy csinálsz, mintha felnőtt lennél. Kertes házban nem hisztizel az állatok és a természet miatt, hiszen ezért mentél kertes házba.

tegnap 01:43
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

3!

A kertes házhoz nem tartozik hozzá az utcabeliek macskàja! Aki állatot tart, az viselkedjen felnőttk gondoskodjon arról, hogy saját portàjáról ne menjen ki az àllata!!!!

tegnap 02:10
 5/11 anonim válasza:
67%

Valószínű a kutya is zavarja, az is szőrös. :D

Tényleg nem értem, az ilyen minek megy kertesházba.

A madárszar az oké?

Patkányok, poloskák, pókok, stb?

Jóideje élek kertesházban, de kb a macska tűnne fel legutoljára, ami nyomot hagy.

ISmerni kéne a macskákat, nem utálni őket, mint 4-eske is.....

tegnap 04:18
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Macskabiztos kerízés, vagy lezárod azt a részt ahol a bútor van, mondjuk csinálsz valami "kifutó" szerűt, macska hálóval bevonva hogy ne jusson be vagy teszel ki vendég váró falatokat.

Amúgy a több milliós bútor tuti le van már hugyozva, jelölgetve.

tegnap 06:14
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

4: ezt vidéken beszéld meg a macskákkal, ahol sok helyen még a kártevők miatt tartják :))) sógorom szomszédja is ugatott anno, hogy átmegy a macskájuk.. erre mikor megtudta, hogy eltűnt a nyest, ami a galambjait ölte, már befogta...

Jajj, milliós bútor a kertbe, jajj most mi lesz, minden reggel szőrös. Gondolom, van pénzed mosószerre is. :))))

tegnap 06:25
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Hozzánk pedig a szomszéd egerei jártak át. Nem győztem védekezni ellenük. Úgy élnek, hogy náluk belefér, hogy szaporodnak az egerek.

Akkor lett 2 macskánk a kutya mellé, mert a kutya nem tudta megfogni az egeret.nem is foglalkozott vele. Azóta, hogy van macska, nincs egér. Igaz a kerti butoron nem lehet kint hagyni a párnát, mindig eltesszük. De nincs egérszar mindenhol. Valamit valamiért.

tegnap 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél ki csapdát, fogd meg a macskát, majd add menhelyre.
tegnap 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

"A kertes házhoz nem tartozik hozzá az utcabeliek macskàja!"

Hát pedig az utóbbi pár ezer év tapasztalatai alapján: de, hozzátartozik. Komolyan nem értem, hogy az ilyen minek költözik kertes házba. Az udvar az nem egy túl nagyra nőtt erkély.

tegnap 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!