Mit tudok tenni, hogy ne jöjjön a szomszéd macska?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettem több millió forintért kerti bútort, a nyitott teraszunkra. Sosem láttam macskát, de minden reggel az egész bútor tiszta macskaszőr, nagyon bosszantó mert semmivel nem lehet teljesen letakarítani, és különben sem szeretnèm minden nap 2X takarítani azért mert valakinek van egy macskája! Sőt! A feleségem allergiás a macska szőrre! Szerintem az sem normális, ha minden kint tartózkodásunk után el kell pakolni egy zárt helyre a szivacsokat, majd újra ki. Ha valaki tud ajánlani olyan eszközt, ami hanghullám miatt, távol tartja a macskát de ezzel nem okozunk neki fájdalmat legyen szíves tegye meg! Ne mondjátok, jaj szegény macska, mert én is nagyon állatvédő vagyok, csak egyszerűen ez tarthatatlan.tegnapelőtt 21:53
11/11 anonim 

válasza:

A legegyszerűbb hogy letakarnám valamivel a bútort,azt minden nap a legegyszerűbb eltávolítani.
Azt hittem szétkarmolta a milliós bútort, de csak ráfeküdt, szóval nincs semmi gáz. :)
Nem szeretik a narancsot, citromot sem állítólag. Vagy tele kell pakolni műanyag flakonokkal állítva, hogy ha odaugrik leboruljon és megijedjen. Én ezzel szoktattam le a konyhapultra ugrálásról.
Vagy alufólia is jó állítólag de nekem az nem vált be.
Vannak riasztó sprayk is, de nem tudom mennyire hatékonyak.
Legegyszerűbb letakarni, de csak valami olcsó pokróccal, amit nem sajnálsz, ne millióssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!