Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻
Figyelt kérdés
Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!
Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.
NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩
A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯
2022. ápr. 16. 01:07
11/72 A kérdező kommentje:
A kiscicák nyávogása még cukibb. Zene a fülnek. Dorombolásra meg akár relaxálni is lehet. Így mutatja ki a macsesz, hogy szeret. 🐱❤️
2022. ápr. 16. 01:44
13/72 anonim válasza:
Na látod? Ezért kerülnek oda:( Nem mondtam, hogy nem szeretem őket, egyébként én is oda fogok. Életed után csak akkor lehetsz macskákkal, ha rossz voltál:)
14/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova kerülök halálom után, de remélem olyan helyre, ami tele van macskákkal. Az maga lenne a Mennyország 😁😁😁. Nekem más nem is kell. 🤷♂️
2022. ápr. 16. 01:58
15/72 anonim válasza:
Nem kellene már aludnod? Egyébként szerintem a nő a legaranyosabb dolog a világon.
16/72 A kérdező kommentje:
19: Az egy dolog, de én fiú vagyok... 🤷♂️🤷♂️😾
2022. ápr. 16. 02:12
19/72 A kérdező kommentje:
28: Én is szeretlek, cuki vagy.. 😊😊😊
2022. ápr. 16. 02:59
20/72 anonim válasza:
egy előnye lenne, ha kitörne a háború, az összes állatkínzó g*cit levadásznám....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!