Mi történhetett? Volt egy 4 éves, benti cicám. Szerda óta sokkal kevesebbet evett, nem játszott, de nem nyávogott, széklete is volt és az étele felét azért napközben megette.
Figyelt kérdés
Mintha szaporábban vette volna a levegőt, mintha úgy láttam volna a testén, de nem biztos. Este mellettem aludt el, de reggel az előszobában találtam holtan. A szájából habos nyál csorgott ki. Mérgezés kizárva. Ivartalan, oltott volt.tegnap 11:43
1/2 Katona Dius 

válasza:

Utólag a fene se mondja meg. Azért kell az első bajra orvoshoz vinni.
2/2 A kérdező kommentje:
Én erre gondolnék a tünetek alapján:
A szívelégtelenség leggyakoribb oka a hipertrófiás kardiomiopátia. A szívelégtelenség jelei közé tartozik az étvágy finom csökkenése, a normális tevékenységekben való részvétel csökkenése és a légzés megnövekedett sebessége. Egyes macskák olyan rosszul lélegeznek, hogy nyitott szájjal zihálnak, és a macskák gondosan elfedik jeleiket, amíg fulmináns és életveszélyes szívelégtelenség állapotába nem kerülnek.
tegnap 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!