Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻
Figyelt kérdés
Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!
Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.
NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩
A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯
2022. ápr. 16. 01:07
42/72 anonim válasza:
Lol miért törölték a válaszom?
43/72 anonim válasza:
Szerintem is a Nők után a cicák a második legszebbek a világon.
Én is nagyon szeretnèk egy lány sziámit.
44/72 anonim válasza:
Én meg egy anime neko girlfriend-et xD
45/72 anonim válasza:
Beteg vagy ember, menj már el orvoshoz
46/72 A kérdező kommentje:
45: No de macskaszerelemre mégis milyen gyógyszert írnának fel?? 🤔🤔
2022. ápr. 17. 22:07
47/72 anonim válasza:
Menj el inkább a pszichiátriára ott tudják hogy mivel kezeljenek
48/72 A kérdező kommentje:
47: A pszichiáterem minden bizonnyal egy macska lesz... 🤔🤔🤔
2022. ápr. 17. 22:19
49/72 anonim válasza:
Kérdező, élj szerelemben a macskákkal, házasodj össze velük, szexelj velük, leszarom. Szívemből kívánom, hogy boldog légy velük. Egyet kérek csupán, tűnj el az oldalról ezekkel a beteges kérdéseiddel, mert olyan elmebeteg vagy, hogy azt fel sem fogod. További szép estét kívánok.
50/72 A kérdező kommentje:
A macska az maga a 4 lábon terápia maga. Az maga!!
2022. ápr. 17. 22:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!