Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek is a macskák a...

Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻

Figyelt kérdés

Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!

Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.

NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩

A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯

2022. ápr. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
31: Igazad van! Az állatkínzóknak a macska tépje le a tökit!! 😾😾
2022. ápr. 16. 03:01
 22/72 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, hogy a macskámmal együtt, egy sírba temessenek el. Hátha a Túlvilágon egy helyre jutunk. 😊😊
2022. ápr. 16. 03:05
 23/72 anonim ***** válasza:
66%
Számitó kis dögök, amikor kaja kell megy a kunyerálás, aztán ha telezabálta magát kopjál le róla, kb igy működnek. Egy kutya sokkal inkább igaz barát, az még az életét is odaadná érted.
2022. ápr. 16. 06:16
 24/72 anonim ***** válasza:
88%
Ismét egy harmat gyenge troll kérdés. Legyél már kreatívabb, ez így elég erőltetett.
2022. ápr. 16. 06:44
 25/72 anonim ***** válasza:
89%
A macskákat szeretem, de ettől a plázacicás nyafogástól hányok.
2022. ápr. 16. 07:43
 26/72 anonim ***** válasza:
90%
Te mi a frászt szedtél be? Anyád tudja?
2022. ápr. 16. 07:47
 27/72 anonim ***** válasza:
60%

26-os, ennyi erővel a kutyák meg élettelen, önálló akarat nélküli dögök, semmire nem képesek a gazdájuk nélkül, a többségük ahhoz is hülye, hogy a rossz gazdáját elhagyja. Ennyike. Ha te nyilatkozhatsz okádék módon olyan állatokról, akikről szart sem tudsz (ja tudom, mert a tiétek meg a szomszédé is ilyen volt - hát talán normálisan kellett volna bánni velük, mert a macska se nem kerti dísz, se nem bio egérfogó), akkor más is megteheti ezt.

Ettől függetlenül vagy nagyon gyenge troll vagy, kérdező vagy beteg. Rohadt unalmasak már ezek a fogyatékos kérdéseid, amiket hetente kiírsz, hogy más is szerelmes-e a macskájába meg ilyenek. Nem, a többség szerencsére bármennyire is szereti a sajátját, képes állatként tekinteni rájuk, nem mint pár meg gyerekpótlék meg hasonlók.

2022. ápr. 16. 08:10
 28/72 anonim ***** válasza:
75%

A madarak a legjobbak 🤘😎

[link]

2022. ápr. 16. 08:36
 29/72 anonim ***** válasza:
89%

Miért kell ennyi emojit használni?

Erre fáj ránézni...

2022. ápr. 16. 08:39
 30/72 anonim ***** válasza:
100%
Inkább torkoskodott volna anyád aznap este...
2022. ápr. 16. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!