Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻
Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!
Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.
NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩
A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯
Innen:
Ha én isten volnék csak azt vinném végbe: hogy lóháton menjen a huszár az égbe.
Ide jutottunk:
*Kérdező*
Így tovább szabad nyugat!
Jónéven is veheted.
Ha nem úgy veszed, akkor lehet nem csak a valaszolók szerint, hanem szerinted is van némi baj.
A macskák tündérek. Amikor nyávog az olyan nekem, mintha egy kis angyalka szólna hozzám angyalhangon. 😊
Könnybe lábad tőle a szemem. Földreszállt angyalok. Imádom őket. ❤️❤️
Kérdező
Valahogy meg tudnád mutatni a cicáidat?
Tegyél fel képet róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!