Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek is a macskák a...

Szerintetek is a macskák a lecsodálatosabb és legédesebb teremtmények a világon??? 🤯🤯😍🤩😍🤩🐱😻😻

Figyelt kérdés

Annyira cukkerek. 🤩🤩🤩😻😍😍🤩 Kis szőrgombolyagok, ahhh... Olyan kis buták, de közben olyan, zabálnivalók!!! MEGZABÁLOM ŐKET AZONNAL!!!!!!

Pihe-puha szőrpamacsok 😊😊🤗. Puha párnácskaként funcionálnak. Trillázós nyávogásától elolvadok, reggeli szerenádot ad nekem, arra kelek. 😍🤩😻 Még az is cuki, ahogy a körmét belemélyeszti a bőrömbe.

NEM TUDOK BETELNI VELÜK!!!! Meg ahogy verik le a virágcserepet, majd a kis buta szemeikkel lesnek olyan viccesek és aranyosak. Aaahhhh... 🤩🤩🤩🤩🤩

A depressziós embereket felvidítja. Hogy hozzábújik, dörgölődzik az emberhez felbecsülhetetlen érzés. IDE NEKEM A VILÁG ÖSSZES MACSKÁJÁT!!!!! MOST!!!!! 🤯🤯🤯🤯

2022. ápr. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, egyre szánalmasabb vagy! Jelentve!
2022. ápr. 16. 09:18
 32/72 A kérdező kommentje:
Kár, hogy töröltek pár kommentet..☹️☹️😿😿
2022. ápr. 16. 12:08
 33/72 A kérdező kommentje:
A királynak/királynőnek úri koszt dukál. Bajszos tündérek. Egyem meg őket!!! 😊😊😊 Még az ágyamban is feküdhetnének, nekem jó lesz a Földön. 😺 Szolgájuk vagyok, alattvalójuk.
2022. ápr. 16. 12:12
 34/72 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell más, csak egy cuki kis dorombológépet ölelgetni 0-24-ben. 🤗🤗 Annyi szeretetet ad, amennyit 1 ember se tud.
2022. ápr. 16. 12:14
 35/72 A kérdező kommentje:
Már a hangja is olyan édes és lágy, mintha azt mondaná: Gyere, ölelgess meg. 🤗
2022. ápr. 16. 12:30
 36/72 A kérdező kommentje:
Kérem az Úristent, hogy következő reinkarnációmban macskaként szülessek újjá! 😺😺
2022. ápr. 16. 12:39
 37/72 anonim válasza:
86%
Szerintem meg a madárpókok meg a skorpiók a legcukibb állatok a földön.
2022. ápr. 16. 13:32
 38/72 A kérdező kommentje:
2022. ápr. 16. 17:53
 39/72 A kérdező kommentje:

Szemei olyanok, akár az igazgyöngy, mint az éjszakában fénylő csillagok. Bajsza mint a lágy fonal, selyem. Trillázó hangja akár a kisgyereké, muzsika a fülemnek. Puha és szőrös. És mintha lenyelt volna egy traktort, vagy egy fűnyírót. Milyen lenne az élet macska nélkül? Fejem alá párnaként kiválóan funkcionál.

A macska mindig meghallgat és figyel. Mindig számíthatsz rá. Nagyimnak voltak régen macskái. Mindig örültem, amikor mentem hozzá, simogattam édes cicusokat. Ők voltak az egyetlen barátaim, sőt lelki társaim. 😊😊

2022. ápr. 16. 18:02
 40/72 A kérdező kommentje:
Verset is írhatnék hozzájuk: Óda a cirmoshoz. 🤩🤩🤩
2022. ápr. 16. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!