Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a saját gyereke (i) det...

Ha a saját gyereke (i) det megharapná a kutyátok, ti még azután is tudnátok szeretni?

Figyelt kérdés

Velem még 12éves koromban történt,hogy a saját kutyánk harapott meg.Kertes házban laktunk,és volt egy 70-80 cm marmagasságú keverékkutyánk.Egy nyári napon történt(20 éve),hogy éppen ettem az udvaron a süteményt,amikor a kutya odajött,mert sosem volt megkötve,és el akarta tőllem venni,de én elkezdtem kiabálni a szüleimnek,és sehogy se akartam neki odaadni.Anyám már odaszaladt,de akkorra a kutya megkapta a jobb karomat,majd elkezdte keményen harapdálni,és az újjaimat se kímélte.Apám,ahogy a kutyára ordított,azonnal elengedett,de az öreg írtóztatóan dühös volt rá!Nem kezdte el ütlegelni,mert a kutya amúgy se értette volna.Hanem ehhelyett engemet a kocsiba vágtak,aztán iszkiri,be a kórházba!Majdnem úgy volt,hogy a jobb kezemen a gyürűs,és a kisújjamat le kell amputálni,de szerencsére erre nem került sor.Viszont nem engedtek haza 5 napig,mert a karomon lévő harapások elég csúnyák,mélyek voltak,Volt,amit még varrni is kellet.Azalatt infúziókat,és vért is kaptam,és megfigyelés alatt tartottak.

Aztán a szüleim úgy döntöttek,megválnak a kutyától,mert többé már nem bíztak benne,nem tudtak úgy rátekinteni,mint egy családtagra.De elaltatni sem akarta apám,úgyhogy egy régi ismerősének,aki csirkéket tenyésztett,annak odaadta.

Azalatt én csak attól tartottam,ha hazaengednek nem e fog megint megharapni,De mikor hazavittek a kórházból,anyám közölte velem a jó hírt:Na fiam!Volt kutya,nincs kutya,többé már nem fog bántani!

Nem kicsit könnyebbültem meg,de hozzátenném,ez az eset örökre megbélyegzett,ezért tartok a kutyáktól,és nem tehetek róla.

2017. jún. 23. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim válasza:
#60 nem rád gondoltam:)
2017. jún. 25. 20:11
 62/81 A kérdező kommentje:
55-56-os válaszolók!Ti csak kibúvókat kerestek a válasz elől.Semmi köze ehhez az ősembernek!Továbbra is azt mondom,ha abban a korban élnénk,nemigen büszkélkednétek a korcsaitokkal!
2017. jún. 28. 21:10
 63/81 bollocks ***** válasza:
100%
Abban a korban az utolsó emléked Taigetosz hegyéről lenne.
2017. jún. 28. 21:26
 64/81 A kérdező kommentje:
Utolsó!Az 1900-as évek elejéről beszélek,te buggyant!
2017. jún. 30. 04:58
 65/81 anonim ***** válasza:
Az amúgy feltűnt hogy eltelt 200 év? :O
2017. jún. 30. 08:17
 66/81 anonim ***** válasza:
*100 de ha kukacoskodni akarok akkor 120. Meg azóta van tv, internet, telefon... Gondolom azokat se használod!
2017. jún. 30. 08:18
 67/81 bollocks ***** válasza:
100%
Nekem aztán tökmindegy, hogy Taigetosz vagy egy szellemi fogyatékosoknak szánt náci tábor, de biztosan nem lennél a normális társadalom része.
2017. jún. 30. 08:25
 68/81 A kérdező kommentje:
Azt pofázom, hogy abban a korban próbátátok volna a kutyáitokat dajkálni.A sok munka miatt nemigen lett volna lehetőség,mert arra befizettem volna.Eltelt 200 év,van internet,tv?Na és,ki nem szarja le?Ne a jelennel pédázz,hanem azzal,hogy be tudnád bizonyítani,vajon helyt tudtál volna akkor állni?A nagyszüleink,dédszüleink tudták mi az az élet,mert az nevelte őket!Te meg hogyan bizonyítanád be,hogy nem etted a puliszkát hiába?
2017. jún. 30. 14:53
 69/81 bollocks ***** válasza:
100%
20 év után is egy kis bibi miatt picsogsz, aztán te beszélsz helytállásról?! Vicces emberke vagy.
2017. jún. 30. 15:01
 70/81 A kérdező kommentje:
Ha te átélted volna azokat a harapásokat,amit én,akkor nem volnál ilyen magabiztos.És az nem bibi volt,hanem komoly sebek,némelyiket varrni is kellett.
2017. jún. 30. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!