Ha a saját gyereke (i) det megharapná a kutyátok, ti még azután is tudnátok szeretni?
Velem még 12éves koromban történt,hogy a saját kutyánk harapott meg.Kertes házban laktunk,és volt egy 70-80 cm marmagasságú keverékkutyánk.Egy nyári napon történt(20 éve),hogy éppen ettem az udvaron a süteményt,amikor a kutya odajött,mert sosem volt megkötve,és el akarta tőllem venni,de én elkezdtem kiabálni a szüleimnek,és sehogy se akartam neki odaadni.Anyám már odaszaladt,de akkorra a kutya megkapta a jobb karomat,majd elkezdte keményen harapdálni,és az újjaimat se kímélte.Apám,ahogy a kutyára ordított,azonnal elengedett,de az öreg írtóztatóan dühös volt rá!Nem kezdte el ütlegelni,mert a kutya amúgy se értette volna.Hanem ehhelyett engemet a kocsiba vágtak,aztán iszkiri,be a kórházba!Majdnem úgy volt,hogy a jobb kezemen a gyürűs,és a kisújjamat le kell amputálni,de szerencsére erre nem került sor.Viszont nem engedtek haza 5 napig,mert a karomon lévő harapások elég csúnyák,mélyek voltak,Volt,amit még varrni is kellet.Azalatt infúziókat,és vért is kaptam,és megfigyelés alatt tartottak.
Aztán a szüleim úgy döntöttek,megválnak a kutyától,mert többé már nem bíztak benne,nem tudtak úgy rátekinteni,mint egy családtagra.De elaltatni sem akarta apám,úgyhogy egy régi ismerősének,aki csirkéket tenyésztett,annak odaadta.
Azalatt én csak attól tartottam,ha hazaengednek nem e fog megint megharapni,De mikor hazavittek a kórházból,anyám közölte velem a jó hírt:Na fiam!Volt kutya,nincs kutya,többé már nem fog bántani!
Nem kicsit könnyebbültem meg,de hozzátenném,ez az eset örökre megbélyegzett,ezért tartok a kutyáktól,és nem tehetek róla.
Kit érdekel a nyavalygásod? Idióta voltál a szüleid is a kutya meg megszivta miattatok ennyi. De illene húsz év után tullenni rajta, mert tök gáz, hogy itt hisztizel felnött létedre.
És nem fontosabb a kutyám, de ha azért kap oda mert a gyerek piszkálja sokadik rászólás ellenére, akkor megérdemli, és elbeszélgetek a gyerekkel, hogy hogyan viselkedünk egy állattal.
A rottit meg ne keverjmk ide, a yorkikban sokszor koval nagyobb az agresszio mert öket nem nevelik, ellenben a nagytestűek 95 százalékával.
Ja igen és engem hidegen hagynak a gyerekek, elöbb választok akármilyen állatot, mint egy akaratos kis hisztigépez.
A macskákat is utálod ezek szerint ? Nem sok jót nézek ki az ilyen állat utálókból, kerülni is szoktam őket, mint a pestist.
Te vagy az aberált. Ha egy kutya harap, akkor azt vagy betegségből vagy pedig a család hibájából, főleg a szülőkéből. Nem kötelező minden hülyének állatot vállalni.
Nem igazán értem kinek mi köze van ahhoz, hogy ki mit tart többre xd Kérdező, ki vagy te, hogy így beszélj másokkal, mit képzelsz te magadról? Megharapott a kutya, hát nagy dolog, attól nem áll meg a világ és ez nem jogosít fel arra, hogy másokat fikázz a saját nyomorod miatt. Lépj túl a történteken, ha kell orvos segítségével, mert ez nem normális... Jóhogy azt nem írod már, hogy elestél a kerékpárral, akkor senki se kerékpározzon, mert szerinted az hülye...
Ez a kérdés sem szól semmiről, csak hogy nagyon unod az életed, gondolom ezért se tudsz túllépni a dolgon, mert addig is van min sopánkodnod. Szerintem gondolkozz el az életeden... Ja és gyereket remélem nem akarsz vállalni, mert ilyen labilis embereknek nem való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!