Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a saját gyereke (i) det...

Ha a saját gyereke (i) det megharapná a kutyátok, ti még azután is tudnátok szeretni?

Figyelt kérdés

Velem még 12éves koromban történt,hogy a saját kutyánk harapott meg.Kertes házban laktunk,és volt egy 70-80 cm marmagasságú keverékkutyánk.Egy nyári napon történt(20 éve),hogy éppen ettem az udvaron a süteményt,amikor a kutya odajött,mert sosem volt megkötve,és el akarta tőllem venni,de én elkezdtem kiabálni a szüleimnek,és sehogy se akartam neki odaadni.Anyám már odaszaladt,de akkorra a kutya megkapta a jobb karomat,majd elkezdte keményen harapdálni,és az újjaimat se kímélte.Apám,ahogy a kutyára ordított,azonnal elengedett,de az öreg írtóztatóan dühös volt rá!Nem kezdte el ütlegelni,mert a kutya amúgy se értette volna.Hanem ehhelyett engemet a kocsiba vágtak,aztán iszkiri,be a kórházba!Majdnem úgy volt,hogy a jobb kezemen a gyürűs,és a kisújjamat le kell amputálni,de szerencsére erre nem került sor.Viszont nem engedtek haza 5 napig,mert a karomon lévő harapások elég csúnyák,mélyek voltak,Volt,amit még varrni is kellet.Azalatt infúziókat,és vért is kaptam,és megfigyelés alatt tartottak.

Aztán a szüleim úgy döntöttek,megválnak a kutyától,mert többé már nem bíztak benne,nem tudtak úgy rátekinteni,mint egy családtagra.De elaltatni sem akarta apám,úgyhogy egy régi ismerősének,aki csirkéket tenyésztett,annak odaadta.

Azalatt én csak attól tartottam,ha hazaengednek nem e fog megint megharapni,De mikor hazavittek a kórházból,anyám közölte velem a jó hírt:Na fiam!Volt kutya,nincs kutya,többé már nem fog bántani!

Nem kicsit könnyebbültem meg,de hozzátenném,ez az eset örökre megbélyegzett,ezért tartok a kutyáktól,és nem tehetek róla.

2017. jún. 23. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nagy roncs vagy te tudod!EGY SELEJTES DARAB!
2017. jún. 23. 23:56
 42/81 anonim ***** válasza:
85%
Én csak azt nem értem neked miért fáj, ha mi szeretjük az állatokat? 😁
2017. jún. 24. 00:07
 43/81 A kérdező kommentje:
Nekem nem fáj semmi,szeressétek felőlem a macskákat is!Ti értetek félre valamit!
2017. jún. 24. 00:48
 44/81 anonim válasza:
32%
Bolond ez a világ. Ha egy kutya megharapná a saját gyereketeket, inkább a kutyát védenétek, a gyereketeket meg menhelyre adnátok. Aberráltak.
2017. jún. 24. 02:37
 45/81 anonim ***** válasza:
91%

Kit érdekel a nyavalygásod? Idióta voltál a szüleid is a kutya meg megszivta miattatok ennyi. De illene húsz év után tullenni rajta, mert tök gáz, hogy itt hisztizel felnött létedre.

És nem fontosabb a kutyám, de ha azért kap oda mert a gyerek piszkálja sokadik rászólás ellenére, akkor megérdemli, és elbeszélgetek a gyerekkel, hogy hogyan viselkedünk egy állattal.

A rottit meg ne keverjmk ide, a yorkikban sokszor koval nagyobb az agresszio mert öket nem nevelik, ellenben a nagytestűek 95 százalékával.

Ja igen és engem hidegen hagynak a gyerekek, elöbb választok akármilyen állatot, mint egy akaratos kis hisztigépez.

2017. jún. 24. 05:45
 46/81 anonim ***** válasza:
82%

A macskákat is utálod ezek szerint ? Nem sok jót nézek ki az ilyen állat utálókból, kerülni is szoktam őket, mint a pestist.

Te vagy az aberált. Ha egy kutya harap, akkor azt vagy betegségből vagy pedig a család hibájából, főleg a szülőkéből. Nem kötelező minden hülyének állatot vállalni.

2017. jún. 24. 06:01
 47/81 anonim ***** válasza:
100%
A kishugomat megkarmolta egy kóbor macska. Majdnem kikaparta a szemét. Kórházba kellett vinni, hogy az arcát ellássák. Nekünk is van itthon macskánk, aki soha nem bántaná a gyereket. Még a karmait is behúzza a gyerek közelében és ha elege van, akkor inkább arrébb megy. Szerencsére a húgom van olyan értelmes, hogy nem bélyegez meg minden macskát. Nem is fél a miénktől. A gyerek majdnem 1 éves. Láthatóan több esze van sok felnőttnél már most.
2017. jún. 24. 06:07
 48/81 Manka68 ***** válasza:
84%
Engem is harapott meg kutya gyerekkoromban. Fogócskáztunk az utcán, a kutya pedig úgy döntött, hogy én fenyegetést jelentek, ezért megharapott. Ömlött a kezemből a vér. Hazarohantam, szüleim megnézték, csont nem tört, artéria nem szakadt, kötés rá és rendben van. Ennyi a történet. Megtanultam a leckét : kutya jelenlétében nem kergetem a kisgazdit. Máshova mentünk fogócskázni. Azóta is imádom a kutyákat, van nekünk is, jelenleg egy gyönyörű kuvasz. :-) A kutyák szabályok szerint működnek, ha ezeket megtanulod és betartod, akkor hatalmas öröm a kutyatartás. És igen, maximálisan megbízom a kutyánkban, sosem bántaná a családtagokat, még kajáért sem. A gyereknek már az első találkozáskor meg kell mutatni, hogy a kutyát simogatni kell, és nem szabad ütlegelni, mert esetleg visszaszól, ami az ő esetében azt jelenti, hogy odakap. Neki nincs más eszköze az önvédelemre. A kutyák nem támadnak csak úgy hobbiból, azt bizony "ki kell érdemelni". Te mivel érdemelted ki kérdező? Megütötted, amikor túl közel került a sütidhez? Mit jelent az a kifejezésed, hogy "sehogy se akartam neki odaadni"?
2017. jún. 24. 07:54
 49/81 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán értem kinek mi köze van ahhoz, hogy ki mit tart többre xd Kérdező, ki vagy te, hogy így beszélj másokkal, mit képzelsz te magadról? Megharapott a kutya, hát nagy dolog, attól nem áll meg a világ és ez nem jogosít fel arra, hogy másokat fikázz a saját nyomorod miatt. Lépj túl a történteken, ha kell orvos segítségével, mert ez nem normális... Jóhogy azt nem írod már, hogy elestél a kerékpárral, akkor senki se kerékpározzon, mert szerinted az hülye...

Ez a kérdés sem szól semmiről, csak hogy nagyon unod az életed, gondolom ezért se tudsz túllépni a dolgon, mert addig is van min sopánkodnod. Szerintem gondolkozz el az életeden... Ja és gyereket remélem nem akarsz vállalni, mert ilyen labilis embereknek nem való...

2017. jún. 24. 09:31
 50/81 anonim ***** válasza:
72%
Engem három kutya is megharapott, mégsem félek tőlük. Pedig volt hogy az egyik esetben majdnem a szemem bánta.Hiába mondák a szüleim meg a keresztanyám, hogy ha eszik a kutya hagyjam békén, mikor mindenki bement a házba én csak basz..am tovább a kutyát, és megharapott...nem félek tőlük, de megtanultam a leckét:-)
2017. jún. 24. 13:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!