Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az gáz ha ember a saját...

Az gáz ha ember a saját kutyáját? (lent folytatom)

Figyelt kérdés

... nem tudja felemelni?

..... nehezen tudja meg tartani?

mert én 13/ L és lesz egy 40-50 kg körüli kutyám és hát...

2010. ápr. 24. 12:44
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
89%

Voltál te már menhelyen? Vagy legalább van fogalmad róla, milyen az? Remélem, nem, mert ha már voltál, és annak ellenére mondasz ilyet, akkor ott komoly baj van. Persze igaz, ez már nem tartozik szorosan a témához, mert az sem biztos, hogy menhelyi kutyáról van szó... Ez csak az én gondolatmenetem volt.

De itt a 13 éves lányzó egyébként is korrektül leírta, miért nem viszi sétálni a kutyát. Ha más sem viszi, márpedig faluban ez simán elképzelhető, akkor nem fog tudni fajtársakkal találkozni, maximum kerítésen keresztül, de annak meg marhára semmi értelme. Az új ingerek mondjuk meglesznek, csak épp semmit nem fog belőle érzékelni, mert a sok, kerítés mögül acsarkodó többi kutyával lesz elfoglalva. Most tényleg, annyira kell ezt erőltetni?

Nomeg, 13 évesen valószínűleg nem kéne leosztani, hogy miért nem neveli meg a kutyáját ennyire meg annyira, amikor itt nyilvánválóan nem az ő felelőssége még, hanem a szülőé. A kutyák is legtöbbször családi kutyák, csak a gyerekek hajlamosak azt mondani: "a kutyám." Persze tanácsot adni lehet, de nem csodálom, hogy erre a stílusra, amiben itt a többség válaszol, b+ volt a kiscsaj válasza... Ez csak dacot szül.

2010. ápr. 24. 23:39
 42/44 anonim ***** válasza:
49%
Szegény kutya.13 éves a gazdája és olyan h*lye , hogy nem igaz.
2010. ápr. 25. 17:54
 43/44 anonim ***** válasza:
51%
utolsó: kifejtenéd, miért is vagyok olyan hülye? nem hinném, hogy a kutyámnak bármilyen hiányban lenne része, csak azért, mert nem viszem sétáltatni. néha-néha átviszem a nagyszüleimhez, olyankor megy egy rövid ideig az utcán, szerintem ez épp elég felfedezés neki.
2010. ápr. 25. 18:46
 44/44 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! látom sokan elkanyarodtak már témába de ez van :) én a volt kutyámat hóban esőben sárban mindig vittem sétálni :)
2010. ápr. 25. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!