Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az gáz ha ember a saját...

Az gáz ha ember a saját kutyáját? (lent folytatom)

Figyelt kérdés

... nem tudja felemelni?

..... nehezen tudja meg tartani?

mert én 13/ L és lesz egy 40-50 kg körüli kutyám és hát...

2010. ápr. 24. 12:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Az nem érdekes feltudod-e emelni, de az igen ha nem tudod megfogni. Pl. mész sétálni és meglát egy macskát, vagy egy másik kutyát, kirántja magát a kezedből, abból tragédia lehet...
2010. ápr. 24. 12:46
 2/44 anonim ***** válasza:
5%

én sem tudom felemelni a kutyám, sem megtartani, ezért nem is viszem sétálni szerintem felesleges, nagy kertünk van, itt nem divat a sétáltatás.

13/L

2010. ápr. 24. 12:50
 3/44 anonim ***** válasza:
87%
Jobb lenne ha kisebb kutyát vennél vagy nem te vinnéd sétáltatni,hanem a szüleid.
2010. ápr. 24. 12:50
 4/44 anonim ***** válasza:
90%

nem divat a sétáltatás???? szegény kutya...gondolom, minden elhaladóra ugat, mint a veszett

amúgy neked jó lenne, ha egész nap nem mehetnél sehová, csak a kertben kellene üljél egyedül

2010. ápr. 24. 12:53
 5/44 anonim válasza:
4%
nagyon vicces xD
2010. ápr. 24. 12:54
 6/44 anonim ***** válasza:
82%

Szia, nagy hiba, aki azt hiszi, hogy kertes házban lakik és nem kell a kutyáját sétáltatni. Ugyanúgy vágyik új szagokra, új környezetre, ismerkedni más kutyákkal... Nem a kutyát kell lecserélni, hanem meg kell tanulni, hogy kell bánni az állatokkal. Ez ilyen egyszerű. Neked is, mint sok kutyásnak, azt tudom ajánlani, hogy olvasgasd át ezeket, akkor talán jobban meg fogod tudni érteni a kutyádat és ő is téged.

Nekem három 50 kilós kutyám van, de még soha nem rántottak el. Lehet, hogy valamit jól csinálok?

Sok sikert.

Jan Fennel: Kutyapszichológia

letöltés: *****

jelszó: minerva

Hogyan legyek falkavezér? Olvasd el az összes részét!

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 24. 12:54
 7/44 anonim ***** válasza:
47%
hát egy 40-50 kilós állattól ne várd azt hogy egy kézben tudod hurcibálni:) a sétáltatás pedig szerintem hagyd. majd ha nagyobb leszel akkor.
2010. ápr. 24. 12:55
 8/44 anonim ***** válasza:
17%

sosincs egyedül, nem ugat meg senkit, szereti az embereket. nem fogom sétáltatni, még csak az hiányzik. lehet, hogy ti nem féltitek a kutyát, de én igen. itt nem lehet csak úgy elvinni sétálni. ha a cigányok észreveszik (elég feltűnő fajta, másik nincs a faluba) másnapra már nem lenne meg a kutya. nem hinném, hogy bármilyen problémája lenne azzal, hogy nem mehet ki az utcára, mindig vidám, látszik rajta. mert az szerintetek sokkal jobb, amikor egész nap a panelban ül, aztán egy nap kétszer elviszik egy fél órára a parkba. csodálatos élmény lehet ezt átélni minden nap. pff

13/L

2010. ápr. 24. 12:58
 9/44 anonim ***** válasza:
0%

úgy látom, mindekiben elakadt a szó...pff

13/L

2010. ápr. 24. 13:06
 10/44 anonim ***** válasza:
78%
igen, szerintem a panel is jobb, ha mehet fajtársak közé
2010. ápr. 24. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!