Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megválnál-e az életben bármily...

Megválnál-e az életben bármilyen kényszerítő körülmény hatására a kutyádtól?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 02:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
30%
Már bocs, de melyik jogszabályban láttad azt leírva, hogy nem szólhatok hozzá a fórumon ehhez a témához?
2010. jan. 22. 20:14
 42/72 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes módon a babás témakörből mindig ki akarják rúgni azt aki nem ért velük egyet vagy nincs gyereke akkor innen miért nem lehet? :D Senkit nem érdekel, hogy szerinted gyalázatos ha valaki nem úgy gonodlkodik ahogy te! Nagyon idegesítő, hogy mjad te megmondod hogy másnak sem lehet olyan hogy soha... Nem is ismersz... Nem kell itt nyavalyogni... Menj oda ahol nem a kutyák a fontosak.
2010. jan. 22. 20:16
 43/72 anonim ***** válasza:
40%
Most nem azért mert le lettem szavazva, de akik aztmondják "soha, mindent meg lehet oldani, csak akarni kell" azoktól kérdezném, hogy oldanátok meg, hogy nekem a családi kertes házból fel kell költöznöm Pestre munka, tanulás miatt? Vigyem panelba a (keverék) nagytestű kutyámat? Kertes házat nem tudok venni. Dolgozom és tanulok, nem tudok folyton otthon lenni időre, hogy levigyem. Ezért ott hagyom a szüleimmel a kutyust. Ha olyan okosak vagytok, ti hogy vinnétek magatokkal? Vagy itt mindenki tud venni rózsadombi villát, csak hogy a kutyus ne maradjon a családi házban?
2010. jan. 22. 20:24
 44/72 anonim ***** válasza:
50%
Bagoly mondja verébnek. Semmi jogod hozzá, hogy megmondd, ÉN hogyan gondolkodjam, illetve szerencsére ki sem tilthatsz a kutyás topicból, úgyhogy maradok. :-) Ha nem bírsz elviselni, menj el te. Ráadásul te sem ismersz, elképzelésed sincs róla, hogy mit meg nem tennék - vagy tettem eddig is - a kutyámért.
2010. jan. 22. 20:25
 45/72 anonim ***** válasza:
76%

Az a te bajod, attól még más fentarthatja a jogot arra hogy soha. Egyrészt nincsenek nagytestű kutyáim csak közepesek, másrészt manapség már mindneki házban tartja a kutyáját úgyhogy ez nem kínzás. Kinti kutyának is ugyanannyi mozgás kell... De mindegy, ettől még más élhet úgy hogy nem válik meg a kutyáitól...

A másiknak meg nem azt mondtam hogyan gondolkodjon, felőlem az az első neki akit csak akar. Nem én akarom megmondani, te rinyálsz itt hogy micsoda felháborító, hogy le van ponoztva aki megválna a kutyájától, és hogy akinek fontosabb a családnál az milyen szemét... No csak nem te vagy az aki elitélsz? Nekem nem azzal van a bajom hogy neked a család az első hanem az hogy nem csak leírod a válaszod hanem kifejezed hogy aki nem úgy gondolkodik mint te az nem jó ember... Meg hogy te döntöd el hogy olyan nincs hogy soha. De van akinek van képzeld el...

2010. jan. 22. 20:41
 46/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem én jöttem itt beteg gyerekekkel meg az isten tudja mivel. Én csak azt mondtam soha és kész pont. Te meg idejöttél felháborodva, hogy senki nem tudhatja mi lesz később. Meg hogy azért a család fontosabb és milyen szégyen hogy mégis le van ponzotva... De én ezt akkor is fentartom magamnak... Én nem akarom hogy máshogy gondolkozz csak ne piszkálja az orrod ha más így gondolkozik ahogy én és ne szólj bele.
2010. jan. 22. 20:45
 47/72 anonim ***** válasza:
19%
Utolsónak: Nem tudom, hogy nekem írtad-e amit írtál mert felének semmi köze hozzám (lehet, hogy össze keversz valakivel aki előttem írt) Én egy dolog mellett igenis kiállok, hogy nincs olyan hogy soha, mert az ember mindíg kerülhet olyan helyzetbe, amikor a kutyájának jobb életet tud biztosítani azzal, hogy megválik tőle és ilyenkor meg kell tenni. Nem azt mondani, hogy soha. Az egész més, ha úgy aakítod az életed, hogy ne történjen, de a kérdésben az szerepelt, hogy bármilyen kényszerítő körülmény hatására. Azaz nem olyan dolog, amit te befolyásolhatsz. Szerintem ebben semmi rossz nincs, kár volt felhúznod magad.
2010. jan. 22. 20:47
 48/72 anonim ***** válasza:
33%

De beleszólok. Mi jogon tiltanád meg nekem, hogy nyilvános helyen kifejtsem a véleményemet? Szerencsére képtelen vagy rá. :-)

Másiknak meg: ne adja Isten se neked, se másnak, hogy egyszer olyan élethelyzetbe kerüljetek, amiben többé képtelenek vagytok a kutyátokat minden más elé helyezni.

2010. jan. 22. 20:49
 49/72 anonim ***** válasza:
0%
Pont erről beszélek, hogy a kutyát minden más elé helyezve (azaz a saját érdekem elé helyezve mert én szeretném ha velem maradna) ott hagyom a szüleimmel a nagy udvaron, fűben madarakkal meg hangyákkal meg mittudom én. Csak arra törekszem, hogy neki jó legyen. Erre itt fröcsögtök nekem, hogy ti soha. Hát szerintem én igenis a kutyámnak teszek jót ezzel, mert nem tudnék felesősen gondoskodni róla. Szerinem ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, hanem épp ellenkezőleg.
2010. jan. 22. 20:53
 50/72 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor miért vagy azon felháborodva hogy valakinek fontosabb a kutyája (amit amúgy senki nem írt ide), vagy hogy lepontozzák aki azt írja hogy meg tudna válni a kutyájától? Miért zavar ha neked lehet, nekik is lehet akármi a véleményük... Miért rinyálsz miatta ha mindenkinek az a véleménye amit csak akar? Miért akadsz ki ha ideírom pl: "lesz*rom a családom és minden embert, csakis a kutyáim imádom és kidobom a gyerekem ha zavarja a kutyát!" xD Hiszen én is azt mondok akkor amit akarok...

Voltam már szegény, volt beteg a családban, kellett volna vidékre mennem tanulni, de lám a kutyáim még mindig megvannak..

Amúgy 79%-osnak csak az a rész szólt hogy nekem közepes testű kutyáim vannak, meg hogy manapság mindenki bent tartja stb...

2010. jan. 22. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!