Megválnál-e az életben bármilyen kényszerítő körülmény hatására a kutyádtól?
Az én menyem azt mondta mikor terhes volt, hogy PARVÓT kapott a kutyánktól. / A parvó fajspecifikus, minden fajnak megvan a maga parvója. A terhes kismamákra veszélyes a HUMÁN PARVÓ B19, tehát az emberi parvó. Embert csak a humán parvóB19 képes megfertőzni. Gondolom könnyebb volt egy kutyára fogni, na meg az anyósékra./ Azt nemtudom, hogy a lelke mélyén , hogy tud elszámolni ezzel?
Hál istennek semmi gond nincs, viszont a kutya miatt nem jönnek hozzánk mi megyünk látogatni őket.
Valószinű sok ember rossz nagyinak tart, én viszont nem tudnék a tükörbe nézni ha e miatt válnék meg a kutyitól.
Szerinte,:vannak olyan gazdik akik még a saját életük áránsem...
Nekem van egy Angol Cooker Spánielem8fiú,8éves)4évesen kapta a család és én foglalkozok vele:D:)annyira szeretem h akár az életemet is feláldoznám érte
Tegyük fel, hogy egy nyíregyházi vagy szombathelyi, két kutyáját nagyon szerető, felelősségteljes párnak születik egy nagyon beteg kisbabája, aki hónapokra, évekre egy pesti gyerekkórház állandó ellátására szorul. A szülők csak ott lehetnek együtt a kicsivel, a gyógykezelés, a pesti lakhatás stb rengeteg pénzüket felemészti, anyuka nem dolgozik, hogy folyton a gyerek mellett lehessen, az apukának ezért két állásban kell dolgoznia, és örül, hogy él.
Nem egy rákos, leukámiás vagy szívbeteg kisgyermek szülei járnak így. Látunk a tévében ilyet épp eleget.
Nos, melyikőtök mondaná ebben a helyzetben, hogy "első a kutyám, vesszen a család"?? Én nem tekinteném embernek többé, aki ezt meglépné.
Azért írom ezt, mert hihetetlenül felháborító, mennyire le vannak pontozva azok, akiknek adott esetben a rokonai fontosabbak, mint a kutyái, és mennyire piedesztálra vannak emelve azok, "akik soha..." Soha ne mondd, hogy soha. Az élet tud produkálni dolgokat. Senkinek nem kívánok olyan élethelyzetet, amibe kerülve többé képtelen gondoskodni a kutyájáról, de bárkivel, ismétlem, bárkivel, a legextrémebb kutyabaráttal is megtörténhet. Akár már holnap.
10:25 voltam (aki maximum a szüleinek passzolná le a kutyát és azt is csak akkor, ha a gyerekére veszélyes volna).
És? Semmi közöd hozzá, hogy kivel mi történik és nem ismersz innen senkit hogy megmondhasd mit tenne olyankor! Összetéveszted ezt a helyes a kismamás résszel! Itt kutyások vannak általában fiatalok és kevésnek van gyereke! De annyi talán ismerős lehetne, hogy itt is van összetartás mint ahogy a kismamás részben is együttes erővel támadnak az olyanra aki nem ért velük egyet! Hát akkor ne csodálkozz hogy itt is. Mint mondtam nálam pl olyan gyerek nem lehet beteg aki nincs és nem lesz soha.
Ne te mondd meg hogy mi a helyes, szerintem senkinek nem ártottunk, egyik sem dobta ki a gyerekét a kutya miatt, úgyhogy ne szólj bele, hogy mit mondunk vagy teszünk! Nálam a soha az sohát jelent és kész pont, ha belehalok is, jogom van hozzá, te meg törődj a magad dolgával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!