2/15 anonim 

válasza:

rossz minőségű a kép nagyon, labi vagy labi keverék lehet
3/15 anonim 

válasza:

Eleg homályos, labi lehet, de fura a pofája
4/15 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem egy fajtatiszta labrador. Nekem labradorom van (nem is egy), és a labradorok nem igazán így néznek ki, főleg nem a pofájuk. Én azt mondanám hogy keverék, és van benne egy kicsi labrador. Ha meg biztos hogy fajtatiszta akkor esetleg egy Mallorcai pásztorkutya, bár ez egy földtől elrugaszkodott tipp, ugyanis ez egy nagyon ritka kutyafajta.
6/15 anonim 

válasza:

Fekete labrador. Akik nem látják jól a képet, azok kalibráltassák be a monitorukat!
7/15 anonim 

válasza:

Ez schnauzer vizsla keverék lehet, semmi köze a labradorhoz, főleg hogy a pofáján szakáll van...
8/15 anonim 

válasza:

6. Rossz minőségű a kép, mellesleg az nem egy labrador :)
9/15 anonim 

válasza:

Szálkás vizsla keverék, vagy schnazi keverék.
10/15 anonim 

válasza:

Német szálkás szőrű vizsla. Nagyon sötét barna. Szép kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!