Megválnál-e az életben bármilyen kényszerítő körülmény hatására a kutyádtól?
Nem, soha, soha soha. Családtag, szeretjük, teszi ő is a dolgát.Az ember az emberi családtagokat sem cseréli le, hagyja el.Mi már sajnos az életben nagyon sok krízishelyzetbe kerültünk, (munka elvesztése,albérlet több is,betegségek stb.)ő mindig velünk volt, a szeretetével, ragaszkodásával segített bennünket átvészelni a zord időket.
Egy kutyának nincs annál jobb hely, mint a gazdája lábainál, még ha az hajléktalan is.
Igen sajnos velem megtörtént.:(
Gyors ütemben a béka feneke alá csúsztunk anyagilag és mikor beteg lett a kutyusom jobbnak találtam ha odaadom valakinek aki tud úgy gondoskodni róla ahogy én már nem tudok=(
Úgyhogy jól írta valaki soha ne mond,hogy soha!
Mielőtt még valaki azért cikizne,hogy"mi az netre van pénz de állatorvosra nincs?" azoknak írom nem az enyém a net!
Előző vagyok.
Nem azért adtam oda valakinek mert beteg lett és meg akartam szabadulni tőle!!!!Hanem mert nem volt pénzem a gyógykezelésére.Nem akartam,hogy szenvedjen.Az állatorvos tudott segíteni abban,hogy szerető gazdihoz kerüljön.
Egyetlen esetben: ha a születemdő babámra nézve veszélyes lenne, pl mert szőrallergiája lesz. Ez esetben is a legmesszebb, ahová adnám, a szüleim, ahol egyébként is sok időt tölt és nagyon szereti őket. A szívem szakadna meg, ha nem lehetne mellettem többé, de a gyermekem mégis előbbre való, mint a kutyám.
Költözés és hasonlók miatt soha nem válnék meg tőle. Sőt, a mostani házunkat is úgy választottuk, hogy a kutya is egy szempont volt.
SOHA ! Sem baba , sem család , sem munka semmi miatt!
5 kutyám van , én is most csúsztam a béka fenke alá (szétverték a kocsimat ) és iszonyat sok pénz kell hozzá hogy megcsináltassam , mert új autó :S De e miatt sem fogok megválni a "családomtól" , van gy szuper bringám , azt használom :)
Semmi miatt , most szeretnék költözni majd , de csak akkor kezdek bele a ház felújításába ha a kutyák helye meglesz csinálva , egy külön szoba , a fűtés jó lesz , na meg a kerítés és még sorolhatnám !
Nekem nincsen jaj hideg van , most meleg, most megyek nyaralni , 1 egész napnál tovább sehol nem tudok lenni a kutyáim miatt , de nem bánom !
Mert nekem ők a mindenem ...
Amikor valaki azt mondja hogy szabadulj meg 2 től a fejem robban le , és akkor onnantól az a barát nekem többé nem barát , aki arra kér hogy dobjam ki a családom :S
A Halálon kívűl semmi nincsen ami elválaszthatna tőlük !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!