Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megválnál-e az életben bármily...

Megválnál-e az életben bármilyen kényszerítő körülmény hatására a kutyádtól?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 02:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem, soha, soha soha. Családtag, szeretjük, teszi ő is a dolgát.Az ember az emberi családtagokat sem cseréli le, hagyja el.Mi már sajnos az életben nagyon sok krízishelyzetbe kerültünk, (munka elvesztése,albérlet több is,betegségek stb.)ő mindig velünk volt, a szeretetével, ragaszkodásával segített bennünket átvészelni a zord időket.

Egy kutyának nincs annál jobb hely, mint a gazdája lábainál, még ha az hajléktalan is.

2010. jan. 22. 08:20
 12/72 anonim ***** válasza:
27%

Igen sajnos velem megtörtént.:(

Gyors ütemben a béka feneke alá csúsztunk anyagilag és mikor beteg lett a kutyusom jobbnak találtam ha odaadom valakinek aki tud úgy gondoskodni róla ahogy én már nem tudok=(

Úgyhogy jól írta valaki soha ne mond,hogy soha!

Mielőtt még valaki azért cikizne,hogy"mi az netre van pénz de állatorvosra nincs?" azoknak írom nem az enyém a net!

2010. jan. 22. 08:23
 13/72 anonim ***** válasza:
51%

Előző vagyok.

Nem azért adtam oda valakinek mert beteg lett és meg akartam szabadulni tőle!!!!Hanem mert nem volt pénzem a gyógykezelésére.Nem akartam,hogy szenvedjen.Az állatorvos tudott segíteni abban,hogy szerető gazdihoz kerüljön.

2010. jan. 22. 08:26
 14/72 anonim ***** válasza:
19%
Nekem volt két cicám és albérletben laktam. Nagyon szerettem őket. Volt egy lehetőségem, hogy odaköltözhettem a feleségemékhez (akkor még barátnőm volt) és oda nem tudtam magammal vinni a cicákat. Ez elég szomorú volt, el kellett ajándékoznom őket, de tudom jó helyre kerültek. Olyat, hogy "soha", nem mondjon senki, mert jöhet egy betegség (allergia), egy helyzet és nincs más megoldás.
2010. jan. 22. 08:54
 15/72 anonim ***** válasza:
77%
Az előttem szólónak csak annyit,hogy egy igazi kutyás SOHA,semmilyen körülmények között nem válik meg a kutyájától!!Szóval vannak olyan esetek,amikor nyugodtan lehet mondani,hogy soha!Mindig van megoldás,persze azt akarni is kell!
2010. jan. 22. 09:39
 16/72 anonim ***** válasza:
100%
ha halálos beteg lennék, és tudnám, hogy nemsokára "el kell mennem", akkor keresnék nekik uj családot. Folyamatosan, fokozatos szoktatással, ha eljön az idő, nyugodt legyek, hogy utánam is boldog életük lesz.
2010. jan. 22. 10:16
 17/72 anonim ***** válasza:
41%

Egyetlen esetben: ha a születemdő babámra nézve veszélyes lenne, pl mert szőrallergiája lesz. Ez esetben is a legmesszebb, ahová adnám, a szüleim, ahol egyébként is sok időt tölt és nagyon szereti őket. A szívem szakadna meg, ha nem lehetne mellettem többé, de a gyermekem mégis előbbre való, mint a kutyám.

Költözés és hasonlók miatt soha nem válnék meg tőle. Sőt, a mostani házunkat is úgy választottuk, hogy a kutya is egy szempont volt.

2010. jan. 22. 10:25
 18/72 anonim ***** válasza:
100%
Én sem válnék meg tőlük. Akkor sem, ha rosszabb körülmények között élnénk, vagy nem túl jó lakásban kellene lakni. Mert szerintem a kutya jobban értékeli a saját gazdája társaságát, mint a nagyobb kertet, vagy a drágább kaját. Úgyhogy ha van pénzünk, prémiumtápot és husit eszünk, ha nincs pénzünk, akkor nem azt. Ha épp olyan a munkahely, akkor alkalmazkodunk ahhoz is. A kutyáimat 1300 km-ről hoztam, gyakran utazunk velük hasonló távolságra, ez nem lehet akadály. Ha meg valamelyikünk megbetegszik, ott a férjem, a családom, aki akkor átvállalja a sétáltatást meg az ilyeneket. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor megválnék tőle.
2010. jan. 22. 10:44
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

SOHA ! Sem baba , sem család , sem munka semmi miatt!

5 kutyám van , én is most csúsztam a béka fenke alá (szétverték a kocsimat ) és iszonyat sok pénz kell hozzá hogy megcsináltassam , mert új autó :S De e miatt sem fogok megválni a "családomtól" , van gy szuper bringám , azt használom :)

Semmi miatt , most szeretnék költözni majd , de csak akkor kezdek bele a ház felújításába ha a kutyák helye meglesz csinálva , egy külön szoba , a fűtés jó lesz , na meg a kerítés és még sorolhatnám !

Nekem nincsen jaj hideg van , most meleg, most megyek nyaralni , 1 egész napnál tovább sehol nem tudok lenni a kutyáim miatt , de nem bánom !

Mert nekem ők a mindenem ...

Amikor valaki azt mondja hogy szabadulj meg 2 től a fejem robban le , és akkor onnantól az a barát nekem többé nem barát , aki arra kér hogy dobjam ki a családom :S

A Halálon kívűl semmi nincsen ami elválaszthatna tőlük !!

2010. jan. 22. 10:51
 20/72 anonim válasza:
51%
Egy héttel ezelőtt én is azt mondtam volna, hogy soha... Van egy amstaff-unk, aki most beteg lett, valószínű, hogy pajzsmirigy... És mi sajnos egyenlőre olyan anyagi helyzetben vagyunk, hogy nem tudjuk vállalni sem a kivizsgáltatás árát, sem a későbi kezelését, esetleg műtétét. Viszont nem élném túl, ha valami baja, lenne, így épp erre keresünk megoldást. Egy jó gazdit, aki tudja finanszírozni a betegsége gyógyítását!!!
2010. jan. 22. 12:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!