Mi ez az örökös szaporítózás?
Gyerekek mellett van, jámbor és játékos, de azért akkora láncra van verve, ami egy elefántot is elbírna. Érdekes...
És ez csak egy-egy példa, számtalan ilyen van. És annak aki írta, hogy milyen rossz tenyésztők is vannak: könyörgöm, mindenre van ellenpélda! Én is ismerek teljesen egészséges, szép és normális szaporítós kutyát mégse az legyen már az etalon hogy akkor olyan helyről kell kutyát venni!!!
Egy hirdetés példa ,lehet ezt megnézném ha kellene kutya 35 ezerért ,bár biztos szétcincáljátok, hogy mi miért csúnya és rossz:
Mindkét szülő törzskönyves, és munkavizsgás az apa, a "szaporító" adja nevét képét is hozzá,normális fényképek.
Hasonló alkatú volt a rotim anno mint a kan ezért is tetszik.
Figyelj, nem tudom, de ennyi.Kisebb haszonkulccsal dolgozik és hobbiból kutyázgat ,ezért nem 120 ezer.
Csak mert itt kilinkeltetek látványosan béna hirdetéseket, ezért rákerestem én is és 2 perc alatt találtam . Nincs kedvem linkeket böngészni ,de a lényeg ,hogy van ilyen is meg olyan is a középáras kategóriában ,lehet választani.
56%-os, megkérdezhetem, hány éves vagy, illetve mi a végzettséged? :)
mert nem csak a kutyákhoz, hanem a közgazdasághoz sem értesz
nem véletlenül adja ilyen olcsón a kutyákat, ha rendesen, lelkiismeretesen gondoskodna a kutyákról (oltások, chip, táp, szűrések, stb.), akkor már nem ennyiért adná, mert nem érné meg neki, és réges-régen veszteséges lenne az üzlet
Az hogy nincs papírja a szülőknek se vizsgája és minden kamu az ugyebár mindaddig rágalom amíg be nem bizonyítod ellenkezőjét..
Mindenesetre a képeken szereplő kicsik és felnőtt ebek nekem tetszetősek, de ez meg ízlés dolga.
Tényleg rá lehet költeni a fél patikát és az állatorvos is a nevére vesz ha a létező összes szükségtelen vizsgálatot megcsináltatod, de ez nem kötelező, ez csak opció!
A kölyköket oltva féregtelenítve adja, papír nem kellhet mindenkinek ,nekem se kellene, de ha az a mániája valakinek akkor elkéri gondolom és kifizeti plusz 5 ezerért. Chipről nem esik szó lehet van lehet nincs, de ha én lennék a vevő nem nagyon izgatna ,majd az orvossal én berakatom.
A hobby lovakat kár volt idekeverni.
Ugyanis főleg a lovaknál szükséges a munka.
Ha fáj a lába, esetleg szét van rohadva a patája, de elég ha kehes, akkor még hobbylónak se jó, max arra hogy nézegesd a karámba ahogy legelészik.
Megkérdezheted. De magánügy. Ha azt írom 6 általános akkor: haha hát megmondtuk ,ennyit tud műveletlen, ha azt írom egyetem 2 diploma ,akkor: haha ennyit ér a felsőoktatás,biztos büfészak ,vagy kamu, hazudik . Nem elégítem ki ezirányú törekvésedet :)
Kutyákhoz értek ,ezeréve van és volt kutyám ,nagytestű ebek akiket nem ajánlanak első kutyáknak. Magam feje után és "régi iskolát" követve jól elboldogulok velük. Tudják hol a helyük és én is tudom.
Közgazdasági ismereteket nem iskolában hanem az életben megtanultam. Alapszabály ,hogy minden annyit ér amennyiért el lehet adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!