Magyarországon be van tiltva? Be! Akkor meg ne írogassál itt olyanokat hogy a viadalos kutyákat az ADBA regisztrálja Te hülye gyerek!
2013. aug. 21. 13:38
193/201 anonim válasza:
Hülye az aki téged a világra hozott - gondolom már megbánta hogy nem sámlit szült mert arra szülés után le tudott volna ülni legalább - és miért nem lehet olyan dolgokat leírni amik megfelelnek a valóságnak?
Az meg hogy itthon be van tiltva csak egy dolog. Máshol meg nincs és az ADBA egy nemzetközi szervezet.
2013. aug. 21. 21:46
194/201 anonim válasza:
De most a nagy pitbull védő álszent mondja már el nekem hogy mégis miről beszél ha nyílván benne van a viadalok világában? Ha annyira igaz lenne amit mondana, akkor lövése sem lenne ezekről a dolgokról, mert nem érdekelné, ehelyett úgy beszél mintha bennfentes lenne. Miért van olyan kutyája? Mert viadaloztatja, akkor meg ne akarjon már akárkit meggyőzni hogy az egy ártatlan virágszál. Ez olyan mintha egy boxoló azt mondaná nem szereti az erőszakot, és nem is vesz részt meccseken, de azért valamiért mégis csak vannak lila foltjai.
2013. aug. 21. 23:39
195/201 anonim válasza:
* Milyen érdekes ügye olyan a kutya amilyen a gazdája, mind2 szórakozásból öl, igaz az egyik csak közvetve. Nekem ne jöjjön senki avval hogy ártatlan kutya meg gazda, érdekes az a beteg ember aki viadalozik nem vizslát tart hanem pitbullt. Miért? Mert olyan a kutya amilyen a gazda. Szeretik az értelmetlen erőszakot, mert betegek.
Én pl soha semmilyen állatot nem hagynék viadaloztatni, és láss csodát lövésem sincs ezekről a dolgokról mert ha meg -hallom -látom hánynom kell a sok beteg embertől, állatól. Na most aki itt bizonygatja mennyire jók meg minden, az hogy akar hiteles lenni amikor nyilván valóan benne a viadal témában? Ha én maffiozó lennék én is azt mondanám hogy bárki tarthasson magánál akna vetőt, mert az milyen ártatlan, csak félre értik.
2013. aug. 21. 23:46
196/201 anonim válasza:
Teérted meg kár volt a gatyát letolnia apádnak Te hülye gyerek!
2013. aug. 22. 13:20
197/201 anonim válasza:
Az lehet, de legalább nem pofázok össze-vissza logikátlan, egymásnak ellentmondó dolgokat.
2013. aug. 24. 18:01
198/201 anonim válasza:
Nem olvastam ezt a rengeteg választ ,de egy olyan gazdi aki rengeteget tőrődik az adott fajtával az tudja hogy mire képes én is rengeteget foglalkoztam a sajátommal és elfogult is vagyok ha ilyen kérdés merül fel valakiben, tegyük tisztába hogy aki menőzésre használja ezt a kutyát az egy kretén és többségében az fitogtatja itt az erelyét az ilyen megnyilvánulásban, igen is egy erős kutya de ezt az erőt tudni kell kordában is tartani aki erre képtelen az bele se kezdjen, de tudjuk jól hogy aki 10-20ezres pitbullnak nevezett kutyát vesz az nem is foglalkozik vele úgy mint aki tk-s jó idegrendszerrel rendelkező kutyát vesz! Nem is értem hogy sokat mit képzelnek magukról mikor erre a fajtára esik a választás,!!!
2013. aug. 29. 17:19
199/201 liebe krisztina válasza:
sziasztok anyira lenézitek a piteket azon még nem gondolkoztatok el hogy ö is egy kutya mint a többi nevelés kérdése az egész nekünk rotipitt kutyánk volt soha nem bántota a lányomat mikor még kicsi volt a lányom söt oltalmazta tehát nem egy szörnyröl beszélünk nem kell ahozz pitbull kutyának leni hogy szétszedjen egy embert elég pl: német juhász argentin dog vagy más fajták
2013. okt. 24. 12:11
200/201 anonim válasza:
''jaj ez a legerosebb kutyafajta,letobb sulyt tudja elhuzni stb.stb.''nem mondja ezt mindenki, de kétségtelen hogy ez a kutya nagyon szívós... de nem is csoda, hisz erre lett kitenyésztve.. de ennél a fajtánál is, mint minden más fajtánál, a nevelésen múlik minden.. Egyébként meg véleményem szerint : (a Kangalok az arénák legyőzhetetlen királyai) ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!