Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert tartjak a pitbull-t...

Miert tartjak a pitbull-t nagyszámnak?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy ''jaj ez a legerosebb kutyafajta,letobb sulyt tudja elhuzni stb.stb.''
2013. aug. 8. 21:18
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/201 anonim ***** válasza:
73%

ancsapancsa! nem kellene felvenned ennek a primitívnek a személyeskedéseit, mert pont ezzel gyűr maga alá. puszta pszihológia. hol van az megírva hogy egy munkanélkülinek nem lehet véleménye?

76%os inkább menj és neveld meg a kutyáidat mert annyira egy senki vagy a szemükben hogy még egy labdán is összemarakodnak a jelenlétedben. aztán meg nyafogsz hogy a pitjeidet csak felügyelettel lehet összeereszteni még otthon is. nem is csodálom.

még mindig várom a válaszokat, normálisan összeszedetten. nem egy két neked tetsző kiragadott valamit.

2013. aug. 10. 22:18
 122/201 anonim ***** válasza:
18%
nah mi van szorul a hurok és lelépsz mielőtt normálisan válaszolnál mindenre?? whehehe! tudtam hogy egy kis szánalombogár vagy!
2013. aug. 10. 22:20
 123/201 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,én nem vagyok ilyen baromi nagy szakember,mégsem mennek egymásnak a kutyáim sem labdán,sem máson.

Pedig 2 felnőtt,ivarérett bullterrier szuka,egyikük extra bunkó módon domináns.

Mondjuk a férjem a tekintély,Ő csak rájuk szól,mindjárt tudják a dolgukat.Ha velem szórakoznak,azt mondom nekik:"Szólok Apának",erre mindjárt rend van :)

De eszükbe nem jutna egymásnak ugrani.

2013. aug. 10. 22:23
 124/201 anonim ***** válasza:
73%
ez nagyon tetszett :)
2013. aug. 10. 22:28
 125/201 anonim ***** válasza:
100%

A vicc az,hogy a férjem soha nem bántja őket.Na én még kevésbé.Ha az "Apjuk"lecseszi őket valamiért,bújnak hozzám bánatos szemekkel,persze hogy megvigasztalom szegényeket :)

Ezért nincs nekem tekintélyem.

2013. aug. 10. 22:32
 126/201 anonim ***** válasza:
73%

pedig egy domináns bullterrier sem lehet piskóta!

érdekes hogy egyszer nem reagálta le ezt a 76os, és pont azért mert tudja hogy igazam van. szánalmas ez az ember. képben van a viadaloztatással -mert azt alárom abban érdekesen fura mód nagyon tapasztalt- de semmi mással. azt se tudja mi az a kutya.

az hogy személyeskedéssel próbálja "legyőzni" a vitapartnerét pedig egyenesen szánalmas. és rendesen azt hiszi magáról milyen okos meg ügyes.

2013. aug. 10. 22:36
 127/201 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam el az osszes kommentet.

en azt kerdeztem hogy MIERT hiszik azt,hogy nincs a pitnel erosebb kutya?

2013. aug. 10. 22:54
 128/201 anonim ***** válasza:
44%

Miben van igazad, 77 -es?

1. Hazudsz össze-vissza mint a vízfolyás, öldöklést emlegetsz itt, pedig olyat nem rtam.

2. Funkcionális analfabéta vagy, amit írok nem vagy képes felfogni.

3. Nincs kutyád, talán ha plüsskutyád. Irkálsz itt szocializált pitekről, meg hogy neked is az van, de hogy hogy szocializáltad arról egy szót sem. Mert nem tettél ilyet, ugyanis nincs mivel. Amikor a kutya viselkedése volt a téma, arra se saját kutyát hoztál fel, hanem egy cézármilán filmet.

4. Egy frusztrált kis tinigyerek vagy, akinek a szülei nem engednek kutyát venni a panelba, ezért itt internetkutyázik.

5. Ha már szánalmas, akkor te vagy itt a szánalomhalom. Ennek a csajnak - [link] - két éve az úgymond szocializált pitjei az isaszegi súlyhúzó rendezvényen összeugrottak egy belengetett harapópárnán. A sok hülye cerbis dobálta őket kannával, mégis feszfa kellett hogy szétmenjenek. Ahogy a neten lereagálta:

"Arra gondolsz, hogy összevesztek a belengetett harapópárnán? Basszus, hogy nem goldenjeim vannak."

Nos, tudod az internet előtt mindenki kutyája perfekt, aztán érdekes módon a való életben valahogy előjönnek azok a fránya hibák...

Amúgy meg normálisan, összeszedetten válaszoltam - te erre nem voltál képes - hogy a befogadó közeg alkalmatlan volt az nem az én hibám.

Na hogy láss kutyát, emelkedj fel a gép elől, és menj el egy menhelyre kutyakakit lapátolni. Attól tán oldódik a frusztrációd és nem fogod a szüleid fülét rágni hogy hadd kaphass egy kiskutyát.

2013. aug. 11. 08:43
 129/201 anonim ***** válasza:
21%

Ancsapancsa, aki akar dolgozni, az talál munkát. Akár még otthoni távmunkát is. De mint mondtam, csak akarni kell.

A bullterrier meg már társasági kutya.

2013. aug. 11. 08:44
 130/201 anonim ***** válasza:
100%

"en azt kerdeztem hogy MIERT hiszik azt,hogy nincs a pitnel erosebb kutya?"

Kérdés. Abszolút vagy relatív erőről beszélsz?

Mert ha abszolútról - melyik húz el nagyobb súlyt, melyik harap erősebbet - akkor ez nem igaz, mert 15-30 kilós kutyákat ebből a szempontból nem lehet összemérni 60-80-100 kilósokkal.

Ha relatívról - azaz hogy melyik a legerősebb a saját testsúlyához képest, azaz melyik tudja a saját testsúlyának a többszörösét elhúzni, melyik tud tovább lógni, stb. - akkor itt bizony a pit áll a dobogó tetején.

2013. aug. 11. 08:56
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!