Miert tartjak a pitbull-t nagyszámnak?
"ez meg most mi? senki nem kérte hogy a viadalon résztvevő pit hogyan viselkedik, hogyan éli azt meg! "
Eddig nem azt nyomtad hogy egy olyan pit, amelyik game, nem élvezi a harcot?
Döntsd már el hogy mit akarsz, vagy elfelejtetted? Cavinton rulz?
Most idézzem ide a netboardos hozzászólásaidat hogy nem vagy hajlandó elmenni dolgozni?
Nos, ezek után még te beszélsz munkatáborról, vicces...
Kezet foghatsz az idegbajossal, rokon értelműek vagytok. :-DDD
már azt se tudod miket írsz?
"A pitnél egyet jegyezzünk meg. Tenyészcél volt hogy rendelkezzen egy olyan tulajdonsággal, amit úgy hívnak hogy gameness. Ez pedig a harc mindenek felett való akarása. Ez a harci vágy erősebb akár, mint az életösztön. Ezért van az hogy a jó pit - a fajta kitenyésztői szemszögéből jó pit - nem adja fel. Egy vérbeli pit azért harcol, mert élvezi!"
mellesleg kétlem hogy a beidézett szöveged egy olyan embertől van aki valóban ért a kutyákhoz és nem egy olyantól aki a viadalos piten át nézi az egészet.
nem élvezi az a kutya egyáltalán, nekem elhiheteted. nem zavar hogy még az a nemnormális is képes azt leírni hogy a kutya ami testjeleket lead az a normális és az valami taktika akar lenni meg tudom is én mi? nah ne haragudj már!
És hol van itt szó az ölésről, kis hazug?
Köszönöm hogy bebizonyítottad magadról hogy hazudsz mint a vízfolyás.
Ezzel kívánok neked jó éjszakát, majd ha olyan kedvem lesz akkor folytatjuk!
Azt sehol nem írtam,hogy nem vagyok hajlandó elmenni dolgozni.Azt igen,hogy nem találok melót.Ha tudsz Pesten vagy a környékünkön munkát ajánlani,már megyek is.
Van 4 szakmám(egyet múlt évben szereztem úgy,hogy a tanfolyam alatt 9 hónapig dolgoztunk kórházban)+érettségim.Tanfolyam előtt esküdöztek,hogy az eü.-ben mindig lesz munka.Ehhez képest a 20 emberből kettő talált egy év alatt munkát.
Bentlakást a beteg férjem miatt nem tudok vállalni.Ha tudsz valamit,kérlek írj Pü.
Közmunkát itt az kap,akit a polgármester kiválaszt.
Ez kb.200 jelentkezőből volt idén 50 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!