Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert tartjak a pitbull-t...

Miert tartjak a pitbull-t nagyszámnak?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy ''jaj ez a legerosebb kutyafajta,letobb sulyt tudja elhuzni stb.stb.''
2013. aug. 8. 21:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/201 anonim ***** válasza:
81%

Nocsak, van munkád?

Szerinted az összes adomány az állatokra lesz költve?

Az ilyen adakozókra mondta anno Lenin hogy "hasznos idióták"...

2013. aug. 9. 18:22
 72/201 anonim ***** válasza:
Sajnos még nincs.
2013. aug. 9. 18:26
 73/201 anonim ***** válasza:
78%

nagy lángelme vagy te is ha a cigit hozod fel ellenérvnek. nagy szaktudásod van a kutyákról árad rólad.

mellesleg milyen ember szereti a pitet mint fajtát aki képes kijelenteni hogy élvezi a harcot és ez lételeme? biztos utána a lábadozás a kutya kedvence.

2013. aug. 9. 18:28
 74/201 anonim ***** válasza:
26%

Olyan ember, aki ismeri is a fajtát és azért szereti, nem azért ahogy kinéz.

Nos, ami produkciót levágtál itt, azok után hogy te minősíted más intelligenciáját, kutyás tudását meg primitívezel, na az olyan mint mikor a görény az illatról tart akadémiai székfoglalót.

A cigis nő meg remélem legközelebb egy üzemanyag-telepre megy menteni...

2013. aug. 9. 18:48
 75/201 anonim ***** válasza:
73%

az aki a kutyát nem a kinézetéért szereti az sportol vele és nem viadaloztatja hogy utána szenvedjen.

mellesleg szerintem olvasd vissza magadat. a megfogalmazásod, a buta érveid ,már ha annak lehet mondani, az hogy semmit nem is tudsz a kutyákról, egy cigi alapján ítélsz meg valakit annak hozzáértését a kutyákhoz, szövegelsz itt jobbra balra, azt hiszed te vagy az intelligencia mintaképe, ráadásul még angolul sem tudsz.

hisztizhetsz de sajnos ez a nagy büdi igazság. ha tudtam volna hogy ennyi eszed van le se álltam volna veled.

am sejtettem hogy te voltál az aki az egyik kérdésnél megszólta hogy egy pit 30 kilós, ámde ne zavarjon hogy a standard szerint még ennél nehezebb is lehet a kutya, sőt az se hogy adba, ukc regizett pitek vannak akik még 30 kilónál is nehezebbek.

de te vagy a nagy pites szaki magyarországon a géped mögött ülve és hangzatosan osztva -nem az észt!- a zagyvaságokat miközben még angolul sem tudsz.

még a pit tenyészcéljáról sem tudsz semmit. azt se tudod mit jelent hogy gameness. ne szánalmaskodj már...

2013. aug. 9. 18:57
 76/201 anonim ***** válasza:
21%

Neked mi a sportod, kanapényomaték?

Igen, egy cigi alapján meg lehet ítélni valaki hozzáértését a kutyákhoz hogy égő cigivel a szájában belép egy éghető anyagokkal teli istállóba.

A butaságról meg ne beszélj, a tied már ott kezdődik hogy hörögsz a viadalra, amikor ha az nem lett volna akkor a fajta se lenne.

De idegeskedj csak tovább. Aminek az oka az hogy még egy ilyen hozzám hasonló "primitív" is feltörölte veled a padlót.

2013. aug. 9. 19:48
 77/201 anonim ***** válasza:
73%

"Neked mi a sportod, kanapényomaték? "

ne röhögtess már... szörnyen szánalmas vagy. tán csak nem ellátsz idáig?

"Igen, egy cigi alapján meg lehet ítélni valaki hozzáértését a kutyákhoz hogy égő cigivel a szájában belép egy éghető anyagokkal teli istállóba. "

ezt te sem gondoltad komolyan. nem zavar hogy minden egyes mondatoddal azt bizonyítod hogy azt se tudod mi a kutya? még a képeket sem tudtad megfelelően jellemezni szaki!

"A butaságról meg ne beszélj, a tied már ott kezdődik hogy hörögsz a viadalra, amikor ha az nem lett volna akkor a fajta se lenne."

mivel hogy az állatkínzást nem támogatom. mellesleg ebből látszik milyen buta vagy. nekem azzal van a bajom hogy te és a kis okos társaságod azt hiszitek a pit azért él hal hogy harcolhasson mert élvezi. még mindig várom ennek alátámasztását megfelelő hivatalos érvekkel, dokumentációkkal... jah hogy olyan nincs???!!! én kérek elnézést.

"De idegeskedj csak tovább. Aminek az oka az hogy még egy ilyen hozzám hasonló "primitív" is feltörölte veled a padlót."

segíts már kérlek, mi alapján könyvelted el magadnak ezt a fajta győzelmet? nem zavar hogy már csak szórakozok rajtad. az erőlködő kis beszólásaid, lassan már sajnálni kezdelek de komolyan...

ezen a válaszon is sokat kellett gondolkodnod ugye?

ahelyett hogy legalább a pitek tenyészcéljainak utána néznél...

akkor talán nem járatnád le magad a h-lyeségeiddel. mellesleg elgondolkodtam hogy neked milyen pitjeid vannak, mert hogy még a kutyákhoz se sokat értesz már ne is haragudj. beszélgettél egy két viadaloztató bazi okossal esetleg még meg is néztél párat és máris azt hiszed mindent tudsz. ciki de sajnos nem.

am meg én is dohányzom. akkor nemhogy pitem nincsen de semmilyen kutyám se nem igaz? sőt nem is értek a kutyákhoz se. valójában szamaram van.

amúgy meg te szereted a pitedet? akkor hogyhogy nem viadaloztatod ha azt gondolod hogy egy pitnek ez a jackpot és nem a sport??? nem lepődnék meg ha benne lennél. nagyon hisztizel a viadalok mellett...

2013. aug. 9. 20:12
 78/201 anonim ***** válasza:
78%

Lehet,hogy a fajta kitenyésztésénél szelekciós eszköz volt a viadal.Már csak azért is,mert akkoriban jóval primitívebbek voltak az emberek és a szórakozásaik is,mint ma.

A fajta kialakult,ma már más célokra használják,ettől kezdve semmi szükség a viadalokra.A XXI.században szerintem a jó idegrendszerű,jól szocializálható családi kutyára van igény,nem a bevadított és erre szelektált gyilkológépekre.Ezekre nincs igény a mai társadalomban.

2013. aug. 9. 21:24
 79/201 anonim ***** válasza:
64%

Én avval a hozzászólóval értek egyet azt hiszem a 77%os aki azt mondja a Pit igenis genetikailag olyan amilyen, a nevelés már csak csiszolja a már meglévő dolgokat.

Az meg hogy egy tüzelő szukának egy kan letépi az arcát, azt nem hogy szaporítani nem lett volna szabad, hanem ott kellett volna elaltatni helyben.

Nem értem mit védik ennyire ezt a fajtát, mit nem lehet azon megérteni hogy a gyilkolásra született?

Beteg állatok alakították beteg állatra, gyümölcséről ismertetik meg a fa, de nem esik messze a fájától.

A pitből alapból kijön a genetikája ha nem nyúlnak hozzá, más kérdés az hogy ezt a nevelés előhozza vagy elfedi de attól még ott van.

Akik azt mondják hogy családi kutya, az azért van mert a genetikában annak is benne kellett lennie hogy az ember felé semmilyen agressziót nem mutathat, rajongania kellett az emberért.

De ez csak az egyik oldala az érmének a másik fele még ott van ugyan úgy, még ha elnyomva is.

Vegyük a rotit ismerek egy párat, lehet hogy hasonlatos némely dolgaiban a Pithez de ők is tudják hogy mikor kell leállni, mikor kell megadnia magát, és ha a másik ezt megteszi akkor békén hagyják, mert nekik csak annyi kell hogy a másik kutya elismerje őket.

De a Pit kifejezetten addig nem áll meg amíg meg nem semmisíti az ellenfelét, mert ő maga nem fog kegyelmezni ha a másik megadja magát, ő maga szintén nem adja meg magát.

A pitek kifejezetten keresik a balhét, mert nekik a másik kutya beindítja a pavlovi reflex szerű bunyózó ösztönt.

És ez más mint egy territoriális védő ösztön, dominancia mondjuk egy akár milyen más kutyától.

A többi kutya nem akarja megölni a másikat, ellenben a Pittel, írta is 77%os hogy Darvini elvnek mondana ellent, és tényleg így van. A farkasok sem sértik meg egymást komolyan mert ha mindenki le lenne zúzva az alfa egyed által, akkor mégis ki vadászna holnap?

A pit mivel teljesen mesterségesen van tartva, neki ilyenek nem járnak az eszében hogy kaja otthon. Őt etetni fogja a gazdája, és fedélt is ad a feje fölé.

Neki egy dolog számít amire az alfája (a gazdája) buzdítja hogy öljön. Ennyiben kimerül a programja. Nem gondol másra mert nem is kell, neki csak egy dolga van, ölni.

A kutya olyan mint a gazdája itt is érvényesül, mert normális ember nem tart ilyen kutyákat, csak olyan aki szintén olyan mint a kutya. Nem mondom hogy most akkor minden gazda erőszakos, izomagyú, beverem az orrod, nagyzolós, domináns típus de úgy is tudja mindenki mire gondolok, ha nem így lenne, nem lenne olyan kutyája.

A másik meg hogy minden itt Pitet védő azért még is csak látott már esetleg részt is vett viadalon.

Nem akarok senkit megbántani de én is azon a véleményen vagyok hogy a Pitnek és hasonlóknak nincs helyük a társadalomban, egészen egyszerűen a genetikájuk meg az ösztön készletük miatt. Pontozzatok le de ti is tudjátok hogy ez így van.

2013. aug. 10. 02:00
 80/201 anonim ***** válasza:
100%

Végig szemezgettem itt a regényeket, pár kérdés:

A kutyát amelyik veszít azt agyon ütik árammal, vagy mi, mi ez az áramozás?

Visszavonták a tápadományt mert pitek kapták volna?

Egy magyar agár megöl egy kau,kuvasz esetleg azoknak keverékét? Mert bocsi de azt azért nem tudom elhinni.

Mert olyat már hallottam hogy egy agár elkapott egy ölebet, na de azért egy ilyen nyikhaj deform csontkollekció kinyír egy pásztor kutyát, azt azért eléggé hamisnak érzem.

2013. aug. 10. 02:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!