Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert tartjak a pitbull-t...

Miert tartjak a pitbull-t nagyszámnak?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy ''jaj ez a legerosebb kutyafajta,letobb sulyt tudja elhuzni stb.stb.''
2013. aug. 8. 21:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/201 anonim ***** válasza:
68%

jajj ugyan hagyjad már magad, honnan vetted ezt a tofus szöveget twilight sagából? mellesleg a hozzászólásomat meg miért töröltetted?

mondjuk nem is érdekel... maradj meg a kis twilightos tofus vérre szomjazó pitjeid világában. szerencsére sok helyen nem ilyenekkel van tele a világ. magyarország meg azért tart ott ahol. szerintem kicsit nézz utánna a tenyészcéloknak. ne járasd már jobban le magadat.

2013. aug. 9. 17:41
 52/201 anonim ***** válasza:
21%

Persze az Állatvédőrség odaírta hogy harcoltatták is, de ennek sok minden ellentmond ("retteg az emberektől"), mondjuk ez érthető, így sokkal hatékonyabban lehet pénzt tarhálni.

Szerencsétlen verpeléti kutyák miatt is micsoda vihar alakult ki a zállatvédő biliben...

2013. aug. 9. 17:44
 53/201 anonim ***** válasza:
81%

51

Nem töröltettem semmit, se a te hozzászólásodat, se másét, nem az én stílusom.

Twwilight az meg mi? Sajnos erre a területre nem terjed ki az érdeklődési köröm...

2013. aug. 9. 17:46
 54/201 anonim ***** válasza:
73%

smiley stafford.

most tényleg nem azért, de neked van fogalmad a stafford vagy akár a staffbull standardjáról?

2013. aug. 9. 17:47
 55/201 anonim ***** válasza:
78%

[link]

akkor jól nézd meg ezt a képet, szerinted ez a kutya nem fél?

[link]

itt pedig teljesen normálisan viselkedik nemde?

ebből látszik hogy semmit nem tudsz a kutyákról. simán le lehet vágni mindent még képekről is. de te a szaki hozzáértő majd jól megaszondod hogy azzal a kutyával nem volt semmi és az állatvédők eltúlozzák a dolgokat.

2013. aug. 9. 17:50
 56/201 anonim ***** válasza:
81%
Mire vagy pontosan kíváncsi?
2013. aug. 9. 17:52
 57/201 anonim ***** válasza:
61%

Persze hogy fél, odamennek azzal a hurkos xarral, és a sebes fejére rányomnak egy szájkosarat. Ettől még egy normális kutya is behúzná a féket.

És hol írtam hogy nem fél? Pont azt írtam hogy fél. Funkcionális analfabéta-e vagy vagy a magyart nem érted?

Ja, kövér szőke 3,14tsát meg rúgnám fejbe, égő cigivel a száraz szalma között...

2013. aug. 9. 17:58
 58/201 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális ösztönkészletű felnőtt kan kutya általában nem tépi le egy szuka kutya fél fejét,mert az ne adja Isten odakap vagy rámorog.

Mi volt a túlzás az általad említett mentésben?

2013. aug. 9. 18:02
 59/201 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a szőke csajt személyesen is ismerem és tudom,hogy nagyon érti a dolgát.A cigarettától függetlenül.

Az én pánikbeteg bullterrier szukámmal is dolgozott többek között.

2013. aug. 9. 18:04
 60/201 anonim ***** válasza:
73%

nah, ebből is látszik milyen ember vagy. kössz. én itt végeztem, ez már mindent elárul rólad. olyan embernek az életbe nem lehet megmagyarázni hogy a pit egy normális kutya aki a harcoltatására azt gondolja hogy élvezi. full primitív vagy. de meg sem lepődök rajta, eddig is sejtettem hogy nem vagy túl intelligens.

még szerencse hogy nem ilyen pit tulajdonosokkal van tele a világ... ők az ellenpélda amit te sose fogsz megérteni.

mellesleg a képeket sem jellemezted valami nagy hozzáértéssel. ez is sok mindent elárult, ennyit rólad.

2013. aug. 9. 18:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!