Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert tartjak a pitbull-t...

Miert tartjak a pitbull-t nagyszámnak?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy ''jaj ez a legerosebb kutyafajta,letobb sulyt tudja elhuzni stb.stb.''
2013. aug. 8. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/201 anonim ***** válasza:
31%
#8-as, amit linkelt videóban, azért a pitbull nyalakodása sem normális, amit ott lenyom...
2013. aug. 8. 21:41
 12/201 anonim ***** válasza:
82%
Egy pit normális gazda kezében a létező legjobb és legsokoldalúbb kutya.Külföldön mentőkutyaként is használják,képezhető,nagyon meg akar felelni és minden más fajtánál jobban terhelhető fizikailag.Alkalmas terápiás kutyától kezdve fegyveres testületekig mindenhol.
2013. aug. 8. 21:45
 13/201 anonim ***** válasza:
42%
Ha gyenge vagy,végy egy pitet és máris erősnek hiszed magad.Biztos vannak normális gazdák is,de eddig csak izomagyakkal találkoztam akik demonstrációs célból tartották.
2013. aug. 8. 21:50
 14/201 anonim ***** válasza:
91%

tény hogy neveletlen, hiszen hagyják neki, mert cuki. de hidd el egy normálisan tartott pit ilyen. az enyém is ugyanilyen. a párom anyja imádja hogy így viselkedik. mindenki hagyja neki ilyen szinten csak én nem. mert hát ugye falkavezéres szituk meg egyebek. persze rúluk egy szóval le tudnám állítani de mivel ők ezt szeretik ezért nem teszem...

de ha arra gondolsz hogy nem normális, mert valami problémája van vagy szeretethiányos vagy tudom is én mi, akkor tájékoztatásul közölném hogy a normálisan tartott pitek ilyenek. odavannak az emberért.

2013. aug. 8. 21:55
 15/201 anonim ***** válasza:
71%
A német juhász azért nem puszilgatós mert munkakutya és nem erre való, úgyhogy nem értem miért vele kellett példálózni. A pit bull azt nem munkakutyának hanem akarhogyis de kedvtelésre tenyésztették ami lehet hülyeség is pl harc. De igazábol olyan a kutya amijet az ember csinál belőle.
2013. aug. 8. 21:55
 16/201 anonim ***** válasza:
19%
És azért tartják nagy számnak mert azt hiszik hogy erősebbek lesznek tőle. Csak akkor van baj ha egy gyenge ember direkt egy harciasabb egyedet vesz, hogy erősebb legyen tőle kőzben meg elég csúnya vége lessz a dolognak. Ha erősebbnek akar látszódni vki ahoz elég egy szelíd pit is
2013. aug. 8. 22:01
 17/201 A kérdező kommentje:

mar nemazert de en egy kau-tol nagyobb csávonak tartanam magam.hameg sulyhuzasrol beszelunk:

a pitbullokat mar kiskoruktol erre kepezik es kantarral huzzak a sulyt.szerintem ha egy kangalt ugyan igy kepeznek ki akkor 2x annyi sulyt is el birna huzni.

Azmeg hogy milyen a viselkedese nevelestol fugg.

Bár kitartóak de ez mitsem ér egy kuzdelemben.Egy juhászkutya/pásztorkutya ellen ami 65-70kg is lehet,szerintem nincs sok eselye a pitnek

2013. aug. 8. 22:18
 18/201 A kérdező kommentje:
ha kell videokkal is alatamaszthatom.
2013. aug. 8. 22:18
 19/201 anonim ***** válasza:
75%
Milyen videók?
2013. aug. 8. 22:25
 20/201 anonim ***** válasza:
39%

a pittbullok tipikus nig,ger, cigány kutyák, ezek szoktak az utcán menőzni vele

meg egy két kisebbségi érzéssel megáldott idióta...

de viszont ezeknek is lehet köszönni egy csomó idegbeteg pittbull-t is mivel össze vissza szaporítják nem foglalkoznak vele hogy "fia bas,s,za annyát" "apa bas,s,za lányát" csak vannak új pittek 25-ér de neked adom 20-ér pár havonta felcsillanó menő szlogenek

aztán meglehet nézni az eredményt

és csoda hogy ennyi idegbajos van köztük.

onnét meg már nem nehéz általánosítani.

én például nem tartom nagy számnak, meg nem is tetszik

2013. aug. 8. 22:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!